Ogier şi Grosjean vor concura în Race of Champions 2011

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 18.10.2011
Sebastien Ogier şi Romain Grosjean vor face pereche în echipa Franţei în ediţia din luna decembrie a Cursei Campionilor.

Organizatorii Race of Champions au anunţat marţi numele altor doi piloţi care vor concura la ediţia din acest an a evenimentului: Sebastien Ogier, unul dintre cei doi piloţi ai echipei de uzina Citroen din Campionatul Mondial de Raliuri, şi Romain Grosjean, campiopnul competiţiei GP2 şi fostul pilot de Formula 1 al echipei Renault.

Cei doi sunt debutanţi absoluţi în competiţie şi vor face pereche în echipa Franţei în competiţia pe naţiuni, însă vor participa şi în competiţiile individuale.

"Este o adevărată onoare să particip în Race of Champions şi aştept cu nerăbdare să aflu ce maşini vor concura în acest an. Va fi frumos să fac pereche cu Grosjean: este un pilot foarte bun şi a avut un sezon aproape perfect în GP2", a declarat Ogier.

La rândul său, Grosjean consideră că Race of Champions reprezintă modalitatea perfectă de a încheia sezonul 2011 al sporturilor cu motor.

"2011 a fost un sezon foarte special pentru mine datorită titlului din GP2 şi nu există nicio metodă mai bună de a-l încheia decât să debutez în Cursa Campionilor.

Am văzut evenimentul de câteva ori şi este grozav să am şansa să concurez împotriva celor mai buni piloţi din lume din competiţii atât de diferite", a precizat francezul.

Pe lângă Ogier şi Grosjean, pentru Race of Champions 2011 au mai fost conformaţi Sebastian Vettel, Michael Schumacher şi Jenson Button, toţi trei campioni mondiali în Formula 1, dar şi triplul campion de WTCC Andy Priaulx, dublul campion de DTM Mattias Ekstrom şi Travis Pastrana. Cursa Campionilor va avea loc în perioada 3-4 decembrie pe stadionul Esprit din Dusseldorf.

Via | Race of Champions

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru