Hulkenberg, coechipierul lui Vettel la Race of Champions

de Daniel Popescu
Marti, 18.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg va fi coechipierul lui Sebastian Vettel în echipa Germaniei la Cupa pe Naţiuni din cadrul competiţiei Race of Champions.

Organizatorii Race of Champions au anunţat marţi recrutarea lui Nico Hulkenberg pe lista participanţilor pentru ediţia din acest an.

Pilotul echipei Force India, care a câştigat Cursa de 24 de ore de la Le Mans din luna iunie, va face pereche cu Sebastian Vettel în echipa Germaniei în Cupa Naţiunilor. Astfel, el va deveni practic înlocuitorul lui Schumacher, care a câştigat de şase ori Cupa Naţiunilor în parteneriat cu Vettel intre 2007-2012.

"Până acum am avut un an foarte bun şi suntem entuziasmat să-mi fac debutul la Race of Champions. Întotdeauna am vrut să particip, dar niciodată nu am reuşit. Evident, calc pe urmele lui Michael Schumacher, ceea ce este o mare onoare. Mă simt foarte fericit în această privinţă şi va fi plăcut să fac pereche cu Vettel şi să luptăm pentru echipa Germaniei", a declarat el.

Urmareste Automarket
La rândul său, Vettel aşteaptă cu nerăbdare să concureze alături de Hulkenberg în Cursa Campionilor şi afirmă că îl respectă pe conaţionalul său pentru victorie din Campionatul Mondial de Anduranţa.

"Este foarte trist că Schumacher nu se poate alătura, dar în absenţa lui este grozav să-l am pe Hulkenberg ca partener pentru echipa Germaniei.

Am un mare respect pentru ceea ce a făcut în Cursa de 24 de ore de la Le Mans, este foarte impresionant să câştigi la prima participare. Este o cursă grozavă de urmărit pentru că este lung, dar se concurează la limita din primul tur pe întreaga durată a cursei", a precizat germanul.

Race of Champions 2015 va avea loc în perioada 20-21 noiembrie la Londra.

Via Race of Champions

Comentarii (2)

  • daca Hulkenberg ar pilota un Mercedes sau un Ferrari in F1, Vettel l-ar respecta nu doar pt cursa de 24 ore...
    4 2
  • dany_the deft
    @dany: Si cine-l opreste sa piloteze pentru Mercedes sau Ferrari? Nu vrei sa-i oferi tu un monopost?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru