VIDEO: Reluarea integrala Race of Champions 2008

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 26.12.2008
Automarket va ofera reluarea completa, de doua ore, a celui mai important eveniment al sfarsitului de an: Race of Champions '08.

Comentarii (14)

  • titlu aiurea
    Automarket va ofera reluarea completa... macar puteati sa spuneti ca prin freecaster.tv oferiti!

    Vai de exprimare, din titlu se intelege ca ati inregistrat voi si tot voi oferiti.
    0 0
  • george
    penibil
    Mestere, nu numai ca nu scri sursa dar mai si prezinti ca si cum voi ati facut totul. Stiu ca goana dupa rating face din om ne...om, dar totusi....
    Si vezi ca e ROC 2008 nu 2009 =))
    0 0
  • carcotasi
    Ba da numai comentari negative aveti nimic nu va multumeste numai basini aveti in cap ai dreaq carcotasi care mai de care mai destepti comentariile sunt pentru ceea ce vedeti nu doar la adresa redactiei v ati nascut profesionisti ? toti gresim atata prostie cata vad aici nu stiu cum are loc in tara asta ,numai sa sariti cu critica si daca v a luat cineva la bani marunti vai steaua voastra de ratati nu stiti cum sa iesiti in evidenta ,chiar m a intreb cand apare vreun articol oare azi nici un comentariu la adresa redactiei?(si nu am nici o legatura cu redactia sa fie clar dar m a irita carcotasii de ocazie sau de meserie poate probabil ca sunt aceiasi
    0 0
  • Catalin
    race of champions
    Race of Champions 2008 nu 2009 ! :)
    0 0
  • george
    dan vorbeste gura fara tine
    dan, te asigur ca daca am face un concurs de cunostinte din domeniul auto te-as invinge fara drept de apel ;) dupa cum scrii nici la cultura generala nu cred ca stai prea bine. asa ca nu mai acuza fara o baza, sa injure poate oricine, dar sa ofere argumente pertinente eh aici iti trebuiesc mai mult de 2 neuroni amice ;)

    revenind la "carcoteala" in ultima perioada am intrat destul de des pe automarket si in FOARTE MULTE articole nu este specificata sursa => plagiat cu implicatii serioase intr-o tara civilizata, dar evident ca nu si la noi.

    asa ca:
    1)dan intoarce-te sub piatra de unde ai iesit ca nici o virgula nu stii sa pui

    2)"readactori" automarket nu va mai dati profesionisti pentru ca nu sunteti, cand veti fi jos palaria. intelege oricine o litera mancata, un semn de punctuatie cat timp nu se repeta des bineinteles, dar sa nu pui sursa e deja problema juridica.

    Numai bine!
    0 0
  • myrules
    carcotasi
    Fratilor....nu va convine, dezabonati-va!! Sunteti de-a dreptul ipocriti, penibili si enervanti....nu stiti decat sa criticati si sa va dati rotunzi cat de destepti si bine informati sunteti voi.....foarte bine ca aveti foarte multe cunostinte din domeniul auto, cunostinte care pana la urma le-ati acumulat tot din media si din greselile altora. Va recomand tuturor sa va faceti propriul site si dupa un an de activitate sa va comparati nr de abonamati si interesul de acces al site-urilor voastre cu echipa de la automarket!
    0 0
  • FULLSCREEN
    De ce nu pot sa fac FULLSCREEN???Sau cum se face,ca la mine nu merge din player?!
    0 0
  • pentru george
    georgele in primul rand daca te uiti mai bine ai sa vezi sigla freecaster.tv deci ai sursa unde au gresit ? in alta ordine de idei sunt convins ca asa faci in orice ocazie te uiti numai sa vezi greselile altora (moama ce dastept sunt eu george si ce cultura generala am ) cultura generala e una si cultura e altceva cu asta e mai grele probabil cultura generala care lasi tu sa se inteleaga ca o ai ti ai acumulat o de pe internet cealalta presupune mai multe printre care si cititul si aici ma refer la carti nu la ''almanahe'' ai acumulat atatea cunostinte in domeniul auto incat simti nevoia sa strigi sa atragi atentia ? sunt curios in alte domenii cum stai cu acea cultura generala la mai mult de doi neuroni pe care te lauzi ca i ai geniule .
    0 0
  • Link pt Fullscreen
    http://www.freecaster.tv/1000179_1006595
    0 0
  • george
    @dan & myrules
    @dan sigla e pusa de freecaster.tv, nu de automarket, tocmai ca sa nu se faca abuzuri. cat despre cultura no comment, aia iti lipseste ;) (in postul anterior am zis de cultura generala pt ca am exclus cultura din start ;))

    @myrules eu nu sunt abonat la newsletter, intru din curiozitate. tu vezi newsletteru automarket ca pe o mana cereasca, tipic romanesc. daca ai stii macar o limba straina n-ai avea nevoie de automarket si ai intra ca mine doar din curiozitate si poate nici atat.

    cat despre site, amice automarket nu are un an ci aproape 3 si are ditai trustu media in spate cu reclame pe unde nici nu te astepti. asta e o dovada a cunostintelor tale limitate. si eu n-am nimic cu oamenii, muncesc si ei ca oricare altii, problema e cand ajung sa se umfle in pene si sa debordeze de aer de superioritate (vezi mester) in conditiile in care nu au un dram de profesionism sau de cultura auto (cea din urma valabila pt mester, si ceilalti 2 de la stiri - desi gherghe e destul de ok -, popescu pare sa stie cateceva).

    Over & out! ca imi pierd timpul
    0 0
  • ptr. sclipitorul george
    o sa mori de atata otrava cata vomiti din tine george anteligentule ti ar cultura de ratat ca doar pe aia generala poate o ai daca te duce un pic teasta sigla aia inseamna si reclama deci hai sa ti explic daca tu iei ceva de la mine cu sigla mea si dai mai departe mi ai facut si mie reclama automat vipera ce esti o sa mori prost cu toata cultura ta generala (de la trivia probabil obtinuta)ca nu cred ca ai citit 10 carti macar da ti place sa te rupi in figuri sau ?poate vreun conflict cu automarket??? concurenta ??? nuuu esti prea dobitoc nu te ar tine nimeni sau poate te au dat ei afara ?hm esti cel putin ciudat si aerul ala de superioritate pana una alta tu l afisezi si asta m a calca pe nervi si nu din curiozitate intri ci doar pentru a critica ceva .baiatule asta e boala du te si cauta te nu mai pierde timpul
    0 0
  • julian
    lb.romana
    Mai invatati domnilor limba romana !!!
    George ,"scrii" este corect scris, sau la voi in clasele 2-4 nu ati invatat acest lucru? Dar, se pare muschii vostri sunt grozav de mari, nu mai conteaza cum te exprimi !
    0 0
  • @George
    Ia uite scumpete cum poti sa te bagi in troaca. Nu mai calca apa, ca nu e apa. Urata impresie ai lasat !!!
    0 0
  • Bogdan
    Idioti
    "Comentatorii" astia care in loc sa zica Multumesc ca au primit un link (fie vorba intre noi: La cerere pe baza Abonament la Newsletter) comenteaza numaiporcarii..sunteti de la vre-un site concurent sau care aspira la clickurile Automarket? Sau pur si simplu putzoi care n-au ce face pe acasa? Iesiti la aer...recreati-va!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru