Vettel va concura la Race of Champions 2015

de Daniel Popescu
Miercuri, 08.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a confirmat miercuri că va concura la ediţia din acest an a Race of Champions, care va avea loc în luna noiembrie la Londra.

Esential 6 titluri consecutive a obtinut Sebastian Vettel in Cupa Natiunilor din cadrul Cursei Campionilor
Sebastian Vettel este primul pilot activ de Formula 1 care confirmă participarea la ediţia din acest an a Race of Champions, competiţia care reuneşte la start concurenţi din diverse ramuri ale motorsportului.

Pilotul Scuderiei Ferrari a obţinut în trecut şase victorii consecutive în competiţia pe echipe alături de Michael Schumacher, însă acum va trebui să-şi aleagă un nou coechipier şi speră să obţină prima victorie în competiţia individuală.

"Aştept cu nerăbdare să revin la Race of Champions, în care m-am bucurat să concurez încă de la debutul meu în Formula 1 în 2007. Va fi foarte interesant să concurez cu maşini de curse pe stadionul care a găzduit Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. Sigur că îi voi simţi lipsa lui Schumacher, dar voi încerca să aduc înapoi trofeul naţiunilor în Germania şi să câştig primul meu titlu individual.

Acesta este singurul trofeu care lipseşte din colecţia mea", a declarat cvadruplul campion mondial.

Până în prezent, pe lista participanţilor se mai numără Tom Kristensen, nonuplu câştigător al Cursei de 24 de ore de la Le Mans, Petter Solberg, campion mondial în WRC şi Rallycross, şi fostul pilot de Formula 1 David Coulthard.

Via Race of Champions

Comentarii (1)

  • nu imi place Vettel dar trebuie sa recunosc ca este un pilot foarte bun (nu cel mai bun) dar mai ales are o mare pasiune pt curse si o disciplina a muncii timic germana. imi aduc aminte cum pe la inceputul carierei spunea ca nu are nici manager, nici masini scumpe sau motocicleta... banii sunt mai putini importanti decat sportul in sine... poate de aceea a avut mult timp un salariu mult mai mic decat altii insa iata ca au inceput sa curga si banii in ultima perioada (dupa 4 titluri...)

    PS aceasta competitie (desi poate nu e chiar relevanta) insa ne-a aarat ca Vettel in perioada in care domina F1 cu o masina de vis, putea sa fie batut de alti piloti pe masini identice

    PS2 ar fi fain sa ii vedem si pe Hamilton & Alonso (dar probabil Hamilton e lenes si are vedetisme prefernad activitati ”mai” hedoniste... iar Alonso e prea pragmatic... ca sa fie interesati)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru