Sebastian Vettel și Lance Stroll rămân la Aston Martin și în 2022

de Alexandru Monenciu
Joi, 16.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În 2021, Aston Martin a revenit în Formula 1 și a făcut-o cu Sebastian Vettel și Lance Stroll în spatele volanului. Acum, echipa britanică a anunțat că cei doi piloți vor concura pentru aceleași culori și în sezonul următor.

Cu 8 etape rămase din sezonul actual de Formula 1, echipele încep să se contureze pentru anul viitor. Unul foarte important pentru acest sport, în contextul în care regulamentul se va schimba și, implcit, monoposturile vor suferi modificări radicale.

Aston Martin a revenit în Formula 1 în 2021, iar în 2022 echipa britanică tocmai a anunțat că îi va păstra pe Sebastian Vettel și Lance Stroll. Pilotul german a semnat cu Aston Martin la începutul sezonului și a reușit chiar și un podium în Azerbaidjan.

Fernando Alonso, Sergio Perez, Pierre Gasly și Yuki Tsunoda vor rămâne și ei la aceleași echipe. Valtteri Bottas, în schimb, va concura pentru Alfa Romeo, iar George Russell va pilota alături de Lewis Hamilton la Mercedes-AMG Petronas F1.

Locul rămas liber după plecarea lui Russell va fi ocupat de Alex Albon, pilotul thailandez revenind în Formula 1 după o pauză de un an.

via Formula 1

Comentarii (16)

  • vetelu ar trebui sa fie cu ham aici....li se potriveste..oameni slabi cu masini slabe.
    4 6
  • Kimi este pilot mai bun decît ăştia amîndoi la un loc.
    13 1
  • Marius
    @Eugen.Sunt de acord cu tine. Dacă nu lua aceasta decizie nefericita de a pleca Kimi din F1, reușea sa doboare toate recordurile. Ajungea la 8 titluri mondiale, 150 victorii vreo 300 pole position, 200 fastest lap, 300000000 km parcurși, 7000 de mari premii disputate.Eu unul cred ca a fost forțat de oculta mondiala sa se retragă, omu' era incomod pt toată lumea.
    4 11
  • Marius
    @Eugen.Sunt de acord cu tine. Dacă nu lua aceasta decizie nefericita de a pleca Kimi din F1, reușea sa doboare toate recordurile. Ajungea la 8 titluri mondiale, 150 victorii vreo 300 pole position, 200 fastest lap, 300000000 km parcurși, 7000 de mari premii disputate.Eu unul cred ca a fost forțat de oculta mondiala sa se retragă, omu' era incomod pt toată lumea.
    2 10
  • Unde este despre Vettel intru strict doar pentru comentarii.....este amuzant sa vezi toti ratatii care nu au realizat nimic maret in viata lor cum vorbesc despre un sportiv profesionist.
    E chestie generala de fapt nici nu are importanta numele sportivului respectiv.
    12 2
  • Si daca sunt sportivi profesionisti, trebuie sa ne inchinam la ei ca la icoane, sunt intangibili, sau ce ? Trebuie obligatoriu sa fii mare leguma ca sa poti comenta despre o persoana publica ? Pai daca esti persoana publica asuma-ti, poti sa fii si elogiat, dar si balacarit, avatarurile celebritatii. Elitismul asta jegos, ca numai unii, o "elita", au dreptul sa critice, depaseste cu mult orice limita a lipsei de bun simt.
    3 8
  • Wooooow, ce bineeeee, inca un an de show in F1, cu prim-balerinul mancator de varza in prim plan ! Sper sa ne delecteze cu noi si noi tipuri de piruete !
    4 7
  • Vițelică și Strolică, Harpo și Groucho Marx ...
    1 8
  • Costel
    @Yaz,
    respectele mele pentru ireprosabilitatea interventiei tale...
    ....un atlet desavarsit, un multiplu campion mondial, un performer in adevaratul sens al cuvantului, un reper al competitivitatii in sportul cu motor precum este Sebastian Vettel sigur ca impune aplecarea cuvenita si din partea d-lui Monenciu, prin oferirea unei informatii extrem de predictibile pentru aceia care-au evaluat lucid evolutia germanului in prima jumatate a sezonului, atunci cand Aston a avut privilegiul sa faca cunostinta, in mai multe randuri, cu piscuri ale performantei la care cei din Gaydon nici nu indrazneau sa viseze pana la sosirea lui Sebastian, Vettel fiind acela care, prin multitudinea de atuuri profesionale pe care le poseda, a facilitat accesul unei echipe inca minuscule tocmai pe podiumul(urile) de premiere...
    0 4
  • Kimi e prea mare ca să fie luat la mişto de tine Marius. Nu te recomandă nimic să îl iei în balon pe Kimi.
    2 1
  • Marius
    Kimi mi-a fost coleg de banca, Eugen.
    3 0
  • Kimi are o personalitate prea puternică ca să tolereze un coleg de bancă.Kimi e unic.Marius să încerci să nu mai minţi.
    2 0
  • Marius
    Recunosc, am mințit, el era in B, eu eram în A. M-ai prins Eugen.
    2 0
  • "Si daca sunt sportivi profesionisti, trebuie sa ne inchinam la ei ca la icoane, sunt intangibili, sau ce ? Trebuie obligatoriu sa fii mare leguma ca sa poti comenta despre o persoana publica ? Pai daca esti persoana publica asuma-ti, poti sa fii si elogiat, dar si balacarit, avatarurile celebritatii. Elitismul asta jegos, ca numai unii, o "elita", au dreptul sa critice, depaseste cu mult orice limita a lipsei de bun simt."

    Foarte profund mesajul evident ca nu ai inteles nimic din ce am vrut sa spun.
    Daca tot vorbim despre balacarit in perioada Red Bull cand matura pe jos cu toti nici unul nu scotea un cuvant, cand e mai "jos" toti ne dam viteji pe internet. Hai sa vorbim putin si despre ipocrizie.
    1 0
  • @Yaz

    Nu aveai cum sa il critici pe Vettel in perioada de glorie ca iti sareau fanaticii lui de atunci in cap. La fel cum este cu Hamilton acum

    Ma intreb pe unde s-au evaporat intre timp.

    Mie mi se pare o dezamgire totala sezonul acesta al lui Aston Martin. Multi visau ca prin venirea unui cvadruplu campion mondial, masina va fi constant pe podium, ca Vettel va duce echipa mai sus decat a dus-o Perez si tot asa. Asteptari mari, reclame cu James Bond, acum la Peroni, marketing din greu si performante ioc. Este normal sa faci putin misto si de Vettel cu ocazia asta. Spera el sa ii bata pe Ferrari pe pista, sa isi ia revansa, cand Sainz junior l-a facut uitat in mai putin de un sezon.
    0 0
  • Vettel a adus puncte anul asta mai mult decat coechipierul lui iar fara gafa din Ungaria erau 2 podiumuri pe care nici nu le visau Aston Martin avand in vedere ce monopost au facut anul asta.
    P.S nici Leclerc nici Sainz nu l-au facut uitat, Vettel este pilotul de pe locul 3 cu cele mai multe victorii pentru Ferrari Dupa Schumacher si Lauda si sa nu uitam ca atunci cand Vettel a venit echipa era vai de capul ei....cand cei 2 o sa ajunga la cifrele alea sau chiar unele mai bune atunci putem spune asta.
    Problema este ca fanii de conjuctura au memoria scurta dar asta este altceva.....eu asta vroiam sa evidentiez.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru