Dusseldorf va fi gazda Cursei Campionilor 2010

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 25.04.2010
Editia 2010 a Cursei Campionilor se va desfasura in Germania la Dusseldorf, intre 26 si 27 noiembrie.

Editia de anul acesta a Cursei Campionilor se va desfasura in orasul german Dusseldorf, iar pilotii de Formula 1 Michael Schumacher si Sebastian Vettel si-au anuntat prezenta. Evenimentul este programat in 26 si 27 noiembrie, iar pilotii se vor infrunta pe Arena Esprit, un stadion care poate sa gazduiasca pana la 50.000 de spectatori.

Incepand cu anul 2004 si pana in 2006, Cursa Campionilor s-a desfasurat in Franta, intre 2007 si 2009 Stadionul Wembley din Londra a gazduit evenimentul automobilistic, iar anul trecut Beijingul i-a salutat pe cei mai mari piloti ai planetei. Cursa Campionilor este un festival al motorsportului care pune fata in fata cei mai buni piloti ai momentului.

In cadrul acestei competitii participa piloti din Formula 1, Campionatul Mondial de Raliuri, NASCAR, Campionatul Mondial de Turisme si nu numai, iar acestia isi pot masura %u201Cfortele%u201D avand la dispozitie masini identice. Prima editie a acestei curse a avut loc in anul 1988 si era dedicata celor care concurau in competitiile de raliuri, iar cu timpul a devenit o competitie care ii aduna pe cei mai buni piloti din toate sporturile cu motor.

Via | caradisiac

Comentarii (1)

  • ............
    .............
    excelenta alegere
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru