Michael Schumacher

Joi, 10 August 2023 | General

Monopostul Ferrari F2001B, pilotat de Michael Schumacher, scos la licitație

Monopostul Ferrari F2001B, pilotat de septuplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, va fi scos la licitație. Cu acest șasiu, Schumacher a concurat în primele două curse ale sezonului 2002.
Luni, 14 Iunie 2021 | F1 TOP

Primul monopost de Formula 1 pilotat de Michael Schumacher a fost scos la vânzare

Primul monopost de Formula 1, pilotat de Michael Schumacher, este acum de vânzare. Germanul a concurat cu acest Jordan 191 - Ford Cosworth HB în 1991, în Marele Premiu al Belgiei.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | F1 TOP

Hamilton minimalizează importanța recordurilor în Formula 1: "Este ireal să fiu comparat cu Michael Schumacher"

Lewis Hamilton susține că nu s-a obișnuit încă cu ideea de a fi comparat cu Michael Schumacher în privința recordurilor în Formula 1 și sugerează că acestea nu sunt foarte importante.
Marti, 03 Decembrie 2019 | General

Monopostul Ferrari pilotat de Michael Schumacher în sezonul din 2002 a fost vândut la licitație: suma încasată trece de 6.6 milioane de dolari

Monopostul Ferrari F2002 pilotat de Michael Schumacher în sezonul de Formula 1 din 2002 a fost vândut la licitație cu peste 6.6 milioane de dolari. O parte din suma încasată va merge către fundația Keep Fighting.
Marti, 10 Septembrie 2019 | F1 TOP

Michael Schumacher, internat la un spital din Paris: fostul campion mondial va urma un tratament bazat pe transfuzii cu celule stem

Michael Schumacher a fost internat într-un spital din Paris pentru a urma un tratament bazat pe transfuzii cu celule stem, potrivit presei franceze.
Luni, 13 Mai 2019 | F1 TOP

Un documentar despre viața, cariera și accidentul lui Michael Schumacher va fi lansat în decembrie: "Cariera lui merită să fie sărbătorită"

Un documentar despre viața, cariera și accidentul lui Michael Schumacher va fi lansat în cinematografe în luna decembrie și va include interviuri cu familia germanului și imagini de la împlinirea vârstei de 50 de ani.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | F1 TOP

Fiul lui Schumacher, mai aproape de Formula 1: Mick Schumacher va fi confirmat ca pilot la Academia Ferrari și va participa la două teste

Mick Schumacher, fiul de 19 ani al septuplului campion mondial Michael Schumacher, va face parte din Academia de Piloți Ferrari și va participa la două teste de Formula 1 ale Scuderiei, potrivit presei din Italia.
Luni, 15 Octombrie 2018 | F1 TOP

Mick Schumacher, campion în Formula 3: "Sunt recunoscător că trăiesc acest vis"

Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher, a devenit campion în Formula 3 Europa în acest sezon și afirmă că este recunoscător pentru această performanță.
Joi, 02 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Ross Brawn: "Hamilton poate egala recordul de 7 titluri deținut de Schumacher"

Ross Brawn consideră că Lewis Hamilton are potențialul de a egala recordul de 7 titluri mondiale deținut de Michael Schumacher și crede că britanicul este unul dintre cei mai buni piloți de Formula 1.
Vineri, 04 Noiembrie 2016 | F1 TOP

Vești pozitive despre starea lui Michael Schumacher: "Există semne încurajatoare legate de condiția sa"

Ross Brawn, omul care a condus echipele cu care Michael Schumacher a câștigat cele 7 titluri ale sale, ne dă speranțe că "într-o bună zi, Michael să se recupereze după accidentul teribil pe care l-a suferit".
Marti, 20 Septembrie 2016 | F1 TOP

Primele veşti după un an despre starea de sănătate a lui Schumacher: "Nu poate merge"

Familia lui Michael Schumacher a dat în judecată o publicaţie germană pe baza unor afirmaţii false despre starea de sănătate a septuplului campion mondial, despre care afirmă că "nu poate merge".
Luni, 11 Aprilie 2016 | F1 TOP

Bucăţică de istorie: monopostul Benetton cu care Schumacher a obţinut primul podium din carieră, scos la licitaţie

Monopostul Benetton cu care Michael Schumacher a obţinut primul podium din carieră în 1992 va fi scos la licitaţie în luna mai pentru un preţ estimat la peste 200.000 de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 14 Martie 2016 | Formula 1

Dezvăluiri surprinzătoare despre Schumacher: "Dorinţa lui a fost să dispară din viaţa publică"

Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, a dezvăluit că septuplul campion mondial şi-a dorit să dispară din viaţa publică înainte de accidentul suferit la schi în urmă cu peste doi ani.
Miercuri, 17 Februarie 2016 | Formula 1

Informaţii proaspete despre Schumacher: "Sperăm ca într-o zi să fie din nou alături de noi"

Managerul lui Michael Schumacher a făcut primele precizări despre starea de sănătate a septuplului campion mondial, afirmând că speră ca acesta să revină la un moment dat la o viaţă normală.
Miercuri, 21 Octombrie 2015 | Formula 1

Brawn: "Recuperarea lui Schumacher este lentă, dar există speranţe"

Ross Brawn admite că recuperarea lui Michael Schumacher după accidentul de la schi suferit în urmă cu doi ani este lentă, însă rămâne încrezător că septuplul campion mondial se va simţi mai bine.
Miercuri, 30 Septembrie 2015 | Formula 1

Ferrari: "Schumacher era introvertit. Vettel este privit de ingineri ca unul dintre ei"

Maurizio Arrivabene a comparat caracterul lui Michael Schumacher cu cel al lui Sebastian Vettel, însă a fost criticat dur în Italia sub pretextul că l-a insultat pe septuplul campion mondial.
Luni, 07 Septembrie 2015 | General

Un Ferrari FXX semnat de Michael Schumacher este de vânzare: licitația pornește de la un milion de euro

Ultimul Ferrari FXX vândut unui client este din nou de vânzare. Licitația pornește de la un milion de euro, dar mașina poartă semnătura lui Michael Schumacher, ceea ce îi urcă valoarea la aproximativ 2.2 milioane de euro.
Miercuri, 19 August 2015 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: Spa-Francorchamps 2000: Depăşirea magistrală a lui Hakkinen în faţa lui Schumacher

Mika Hakkinen a efectuat în Marele Premiu al Belgiei din sezonul 2000 una dintre cele mai spectaculoase depăşiri din istoria Formulei 1, când a trecut de Michael Schumacher cu ajutorul unui pilot întârziat.
Luni, 25 Mai 2015 | Formula 1

Starea de sănătate a lui Schumacher se îmbunătăţeşte

Sabine Kehm a dezvăluit că starea de sănătate a lui Michael Schumacher se îmbunătăţeşte constant, însă a refuzat să confirme dacă germanul este sau nu conştient.
Luni, 11 Mai 2015 | Formula 1

Starea de sănătate a lui Schumacher "se îmbunătăţeşte uşor"

Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, a dezvăluit că starea de sănătate a septuplului campion mondial se îmbunătăţeşte uşor.

Tag-uri similare

Ferrari, Fiat, Kimi Raikkonen, Schumacher, Top Gear, performanta, Michael Schumacher, promovare, demonstratie, Race of Champions
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru