Michael Schumacher

Luni, 16 Iunie 2014 | F1 TOP

Schumacher a ieşit din comă şi a fost transferat la un spital din Lausanne

Michael Schumacher a ieşit din coma indusă şi a părăsit spitalul din Grenoble pentru a continua reabilitarea la Spitalul Universitar din Lausanne, potrivit unui anunţ făcut de Sabine Kehm, purtătoarea sa de cuvânt.
Luni, 02 Iunie 2014 | Formula 1

Kehm: "Nu mai facem niciun anunţ despre starea de sănătate a lui Schumacher"

Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a lui Michael Schumacher, insistă că nu va mai face niciun anunţ despre starea de sănătate a septuplului campion mondial.
Miercuri, 28 Mai 2014 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: Rascasse 2006: Momentul Schumacher

Circuitul de la Monaco a găzduit în 2006 una dintre cele mai mari controverse din Formula 1 din ultimul deceniu: Michael Schumacher a blocat pista în mod deliberat pentru a-l împiedica pe Fernando Alonso să obţină pole position-ul, însă nu şi-a recunoscut niciodată greşeala.
Luni, 19 Mai 2014 | Reportaj

Povestea lui Andrei Bellu, românul care s-a confruntat cu ego-ul lui Schumacher şi l-a învăţat pe BMW M3 E30 să frâneze

Şi-a început cariera la Dacia şi s-a pensionat la BMW. Se numeşte Andrei Bellu şi este românul care a contribuit la dezvoltarea primului BMW M3 şi la introducerea ABS-ului la Le Mans.
Miercuri, 30 Aprilie 2014 | F1 TOP

20 de ani fără Ayrton Senna: cei patru ani de rivalitate cu Michael Schumacher

La 20 de ani de la decesul dramatic al lui Ayrton Senna, Automarket îţi prezintă povestea rivalităţii pe care îndrăgitul pilot brazilian a avut-o cu un alt titan al Formulei 1, Michael Schumacher.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | F1 TOP

TOP 10: Echipele cu cele mai multe victorii consecutive în Formula 1

McLaren, Ferrari, Red Bull şi Williams domină topul echipelor cu cele mai multe victorii consecutive în istoria Formulei 1, însă Mercedes s-ar putea infiltra în clasament în acest sezon.
Luni, 14 Aprilie 2014 | Formula 1

Schumacher are momente când este treaz şi conştient

Michael Schumacher are momente când este treaz şi chiar conştient, însă interacţiunea să cu mediul înconjurător este minimă, potrivit lui Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a germanului.
Vineri, 04 Aprilie 2014 | F1 TOP

Schumacher are momente în care este conştient

Michael Schumacher are momente în care este conştient şi există speranţe că se va trezi din coma indusă după accidentul de la schi de anul trecut, potrivit agentului său, Sabine Kehm.
Joi, 03 Aprilie 2014 | Formula 1

Managerul lui Schumacher: "Există semne care ne dau speranţă"

Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a lui Michael Schumacher, a negat speculaţiile potrivit cărora soţia acestuia vrea să-l ia acasă şi spune că există semne că starea de sănătate a germanului se va îmbunătăţi.
Miercuri, 12 Martie 2014 | Formula 1

Schumacher "arată, uneori, mici semne încurajatoare"

Michael Schumacher arată câteodată mici semne încurajatoare cu privire la starea sa de sănătate, potrivit lui Sabine Kehm, purtătoarea sa de cuvânt.
Vineri, 07 Martie 2014 | Formula 1

Situaţia lui Schumacher rămâne neschimbată, în ciuda zvonurilor că respiră singur

Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a lui Michael Schumacher, afirmă că starea de sănătate a germanului este neschimbată, deşi presa italiană a relatat vineri că fostul campion mondial respiră singur.
Luni, 17 Februarie 2014 | Formula 1

Anchetatorii accidentului lui Schumacher au închis cazul: "Nu există niciun vinovat"

Anchetatorii accidentului suferit de Michael Schumacher la schi au anunţat luni că au închis cazul, întrucât nu există niciun vinovat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 14 Februarie 2014 | Formula 1

Procesul de trezire din comă al lui Schumacher continuă şi poate dura mult timp

Familia lui Michael Schumacher a refuzat să comenteze informaţiile potrivit cărora germanul suferă de pneumonie şi afirmă că procesul de trezire din comă continuă, dar poate dura mult timp.
Miercuri, 12 Februarie 2014 | Formula 1

Presă: Schumacher a făcut pneumonie in timpul procesului de trezire din comă

Michael Schumacher a contractat pneumonie în timpul procesului de trezire din comă, potrivit presei germane, însă informaţia nu a fost confirmată de purtătoarea lui de cuvânt.
Luni, 10 Februarie 2014 | Formula 1

Presă: Schumacher nu răspunde la stimuli

Michael Schumacher nu răspunde încă la stimulii medicilor de la Spitalul din Grenoble, chiar dacă a avut unele reflexe după reducerea anesteziei, potrivit presei germane.
Joi, 30 Ianuarie 2014 | F1 TOP

Schumacher a început procesul de trezire din coma indusă

Medicii de la Spitalul din Grenoble au început să reducă sedarea lui Michael Schumacher pentru ca germanul să fie trezit din comă indusă, însă procesul "ar putea dura mult timp".
Joi, 23 Ianuarie 2014 | Formula 1

Presă: Medicii au îndepărtat recent o parte a craniului lui Schumacher

Medicii de la spitalul din Grenoble au îndepărtat o parte a craniului lui Michael Schumacher, potrivit unor informaţii neoficiale. Purtătoarea de cuvânt Sabine Kehm a refuzat să comenteze.
Marti, 21 Ianuarie 2014 | Formula 1

Familia lui Schumacher, încrezătoare că germanul "nu se va da bătut"

Familia Schumacher a publicat un scurt comunicat de presă în care îşi afirmă încrederea că septuplul campion mondial "nu se va da bătut" în lupta pentru supravieţuire de după accidentul suferit la schi.
Luni, 13 Ianuarie 2014 | Formula 1

Liuzzi a câştigat cursa de karting organizată de Massa şi dedicată lui Schumacher

Vitantonio Liuzzi a câştigat cursa tradiţională de karting organizată de Felipe Massa la care au luat parte 24 de piloţi. Ediţia din acest an i-a fost dedicată lui Michael Schumacher.
Miercuri, 08 Ianuarie 2014 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: fotbalistul Michael Schumacher ar fi putut să joace în Liga Campionilor

Michael Schumacher şi-a câştigat reputaţia în Formula 1, însă germanul joacă ocazional fotbal într-o ligă regională din Elveţia şi a refuzat la un moment dat o ofertă de a evolua în Liga Campionilor, cea mai importantă competiţie europeană intercluburi.

Tag-uri similare

Ferrari, Fiat, Kimi Raikkonen, Schumacher, Top Gear, performanta, Michael Schumacher, promovare, demonstratie, Race of Champions
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru