Kehm: "Nu mai facem niciun anunţ despre starea de sănătate a lui Schumacher"

de Daniel Popescu
Luni, 02.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a lui Michael Schumacher, insistă că nu va mai face niciun anunţ despre starea de sănătate a septuplului campion mondial.

Nu mai publicăm comunicate oficiale de presă despre starea de sănătate a lui Schumacher.

Sabine Kehm
Purtator de cuvant Schumacher
Un articol al publicaţiei spaniole Mundo Deportivo a generat prima reacţie din partea lui Sabine Kehm după mai mult de o lună şi jumătate de pauză.

Sursa respectivă cita o declaraţie a purtătorului de cuvânt al lui Michael Schumacher potrivit cărora germanul are "momente în care este conştient" la spitalul din Grenoble, acolo unde este internat după accidentul suferit la schi în la finalul anului trecut.

Kehm susţine însă că informaţiile nu sunt reale şi afirmă că nu va mai face niciun anunţ despre starea de sănătate a septuplului campion mondial.

"Nu am vorbit niciodată cu ei şi nu avem o legătură directă. Nu mai publicăm comunicate oficiale de presă despre starea de sănătate a lui Schumacher", a declarat ea pentru publicaţia italiană Gazzetta dello Sport.

Schumacher este internat la Grenoble din 30 decembrie, iar ultimul anunţ oficial a fost făcut la jumătatea lunii aprilie, atunci când Kehm afirmă că Schumacher are momente când este treaz şi conştient.

Decizia lui Kehm de nu a mai face anunţuri oficiale sugerează că starea de sănătate a fostului pilot nu s-a mai îmbunătăţit de atunci.

Via PlanetF1

Comentarii (1)

  • Fortza Shumi!!!!
    24 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru