Michael Schumacher

Joi, 07 Mai 2015 | Formula 1

Montezemolo: "Schumacher a fost primul care l-a propus pe Vettel la Ferrari"

Luca di Montezemolo a dezvăluit că Michael Schumacher a fost prima persoană care l-a propus pe Sebastian Vettel la Ferrari.
Miercuri, 06 Mai 2015 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: Barcelona 1996 - Cum a devenit Schumacher "maestrul ploii"

Michael Schumacher a obţinut prima victorie pentru Ferrari în Marele Premiu al Spaniei din 1996 pe o ploaie torenţială care a evidenţiat calităţile germanului în condiţii dificile de pilotaj.
Miercuri, 29 Aprilie 2015 | Formula 1

Poveştile motorsportului: copiii care calcă pe urmele gloriilor din Formula 1 - Schumacher, Newey, Fittipaldi şi Alesi

Mick Schumacher, Harrison Newey, Pietro Fittipaldi şi Giuliano Alesi sunt patru tineri piloţi de numai 15-18 ani care au debutat cu dreptul în Formula 4 şi calcă pe urmele mult mai celebrilor lor taţi.
Vineri, 20 Martie 2015 | Formula 1

Barrichello: "Unul dintre titlurile lui Schumacher trebuia să fie al meu"

Rubens Barrichello susţine că unul dintre cele şapte titluri mondiale ale lui Michael Schumacher ar fi trebuit să fie al său, întrucât a jucat rolul de secund al germanului la Ferrari.
Marti, 17 Februarie 2015 | Formula 1

Ferrari: "Vettel este o copie la indigo a lui Schumacher"

Maurizio Arrivabene, şeful Scuderiei Ferrari, susţine că Sebastian Vettel este o copie fidelă a lui Michael Schumacher şi spera ca cvadruplul campion mondial să obţină performanţe similare.
Vineri, 02 Ianuarie 2015 | Formula 1

Presă: "Schumacher plânge când aude vocile familiei sale"

Michael Schumacher nu poate vorbi şi nu se poate mişca singur, însă plânge când aude vocile familiei sale, potrivit publicaţiei italiene Autosprint.
Luni, 29 Decembrie 2014 | Formula 1

Schumacher înregistrează progrese, dar recuperarea reprezintă o luptă lungă

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher înregistrează progrese, însă procesul de recuperare reprezintă în continuare o "luptă lungă", potrivit managerului Sabine Kehm.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | Formula 1

Schumacher este "paralizat, nu poate vorbi şi are probleme de memorie"

Michael Schumacher este paralizat şi are probleme de memorie şi vorbire, potrivit fostului pilot de Formula 1 Philippe Streiff. Informaţia nu a fost confirmată de reprezentanţii septuplului campion mondial.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Top 10: Cele mai dramatice curse care au decis titlul mondial în Formula 1

Pene de combustibil, accidente produse mai mult sau mai puţin în mod deliberat, abandonuri tehnice sau ploi torenţiale sunt câteva dintre elementele care au influenţat decisiv stabilirea campionilor mondiali în ultima etapă a unui sezon de Formula 1.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: 20 de ani de la primul titlu mondial al lui Michael Schumacher

Michael Schumacher a obţinut primul său titlu mondial în 13 noiembrie 1994 pe circuitul de la Adelaide din Australia la capătul unui duel controversat cu Damon Hill în urma căruia amândoi au fost nevoiţi să abandoneze.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Formula 1

Schumacher înregistrează progrese, dar recuperarea poate dura până la trei ani

Unul dintre medicii care l-au îngrijit pe Michael Schumacher a dezvăluit că germanul înregistrează progrese, însă admite că perioada de recuperare poate dura chiar şi trei ani.
Miercuri, 08 Octombrie 2014 | Formula 1

Biografia lui Schumacher scrisă de Karin Sturm, disponibilă acum şi în limba română

Editura Publica a lansat versiunea în limba română a biografiei lui Michael Schumacher scrisă de jurnalista Karin Sturm. Cartea este disponibilă în librării şi costă 39 lei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Octombrie 2014 | Formula 1

Todt: "Sper că Schumacher va putea reveni în curând la o viaţă normală"

Jean Todt a dezvăluit că programul de recuperare al lui Michael Schumacher decurge bine şi speră că germanul va putea reveni în curând la o viaţă normală.
Marti, 23 Septembrie 2014 | Formula 1

Fiul lui Schumacher a devenit vicecampion în karting

Mick Schumacher, fiul de 15 ani al lui Michael Schumacher, a devenit vicecampion în karting. Tânărul german speră să devină campion mondial.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Formula 1

Schumacher a fost externat şi va continua reabilitarea acasă

Michael Schumacher a fost externat din spitalul de la Lausanne şi îşi va continua acasă procesul de reabilitare după accidentul de la schi.
Joi, 04 Septembrie 2014 | Formula 1

Schumacher ar putea fi externat din spital în decembrie

Michael Schumacher ar putea petrece sărbătorile de iarnă acasă, întrucât există şanse să fie externat din Spitalul din Lausanne în decembrie, potrivit unor surse citate de presa germane.
Joi, 17 Iulie 2014 | Formula 1

Schumacher a trecut "peste cele mai grele momente"

Corinna Schumacher a dezvăluit că soţul său Michael Schumacher a trecut peste "cele mai grele momente" şi că urmează o lungă perioadă de recuperare.
Luni, 30 Iunie 2014 | Formula 1

Dosarul medical al lui Schumacher, scanat în ambulanţă în timpul transferului la Lausanne

Dosarul medical al lui Michael Schumacher a fost cel mai probabil scanat în ambulanţa care îl transportă de la Grenoble la Lausanne.
Miercuri, 25 Iunie 2014 | Formula 1

Documentele furate despre Schumacher reprezintă un sumar medical vândut cu 50.000 de euro

Documentele despre Michael Schumacher care au fost furate recent reprezintă un sumar al situaţiei sale medicale. Hoţul solicită 50.000 de euro pentru dosarul medical şi face ofertele prin email.
Marti, 24 Iunie 2014 | Formula 1

Documentele medicale ale lui Schumacher, furate şi vândute pe internet

Documentele medicale ale lui Michael Schumacher, care atestă starea sa reală de sănătate, au fost furate şi sunt disponibile la vânzare pe internet, potrivit echipei de manageri a septuplului campion mondial.

Tag-uri similare

Ferrari, Fiat, Kimi Raikkonen, Schumacher, Top Gear, performanta, Michael Schumacher, promovare, demonstratie, Race of Champions
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru