Fiul lui Schumacher a devenit vicecampion în karting

de Daniel Popescu
Marti, 23.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mick Schumacher, fiul de 15 ani al lui Michael Schumacher, a devenit vicecampion în karting. Tânărul german speră să devină campion mondial.

Sigur că sunt mândru de un rezultat atât de important, dar este clar că obiectivul meu este să fiu campion mondial.

Mick Schumacher
Pilot karting
Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial Michael Schumacher, a ocupat locul doi în clasamentul final al competiţiei de karting KF-Junior desfăşurată sub egida Federaţiei Internaţionale de Automobilism.

În vârstă de 15 ani, pilotul german a concurat în etapa finală din Franţa sub pseudonimul "Mick Junior", după ce pe parcursul anului a fost cunoscut drept "Mick Betsch". Mick Schumacher a dezvăluit că speră să-i calce pe urme tatălui său şi să câştige într-o zi titlul mondial în Formula 1.

"Sigur că sunt mândru de un rezultat atât de important, dar este clar că obiectivul meu este să fiu campion mondial. Dar acesta este abia începutul carierei mele", a declarat el pentru publicaţia italiană Gazzetta dello Sport.

Tatăl său continuă acasă perioada de recuperare de după accidentul la schi suferit în luna decembrie a anului trecut.

Mick Schumacher nu este singurul urmaş al unui campion mondial de Formula 1 care obţine performanţe majore în această perioadă.

În vârstă de 18 ani, Pietro Fittipaldi este nepotul dublului campion mondial Emerson Fittipaldi şi şi-a trecut deja în cont titlul în Formula Renault Marea Britanie.

"Pietro pilotează incredibil de bine. A câştigat campionatul cu 10 victorii în 13 curse. Suntem nespus de mândri şi fericiţi", a declarat bunicul Fittipaldi pentru publicaţia braziliană O Estado de S.Paulo.

Via GMM

Comentarii (6)

  • Ar fi frumos sa ajunga intr-o zi in f1 si sa aiba rezultate demne de numele Schumacher
    20 0
  • este vicecampion EUROPEAN.
    8 2
  • Numai sa aiba grija cand va debuta ca sa nu faca prostii ca Prost JR in formula E.
    4 1
  • Abia astept inca un Schumi in F1 !!
    Dar sunt sceptic ca mai poate exista unul ca Michael in urmatorii 20 de ani!
    7 0
  • chebakka
    Vicecampion mondal!.
    1 0
  • GrosJan
    pot sa jur ca nu va avea succesul tatalui in F1. Nu e o regula ca tre' sa fie la fel de bun. Lui Schumacher stilul de pilotaj i-a adus succesul, e imposibil sa aibe doi piloti fix acelasi stil in toate aspectele fie ei si rude
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru