Feedback

Mick Schumacher

Luni, 06 Mai | F1 TOP

Mick Schumacher își vede viitorul în Marele Circ: "Formula 1 reprezintă destinul meu"

Mick Schumacher consideră că destinul sau este să concureze în Formula 1 și afirmă că își va compara performanțele numai cu cele obținute de tatăl său, Michael Schumacher.
Joi, 04 Aprilie | F1 TOP

Mercedes încheie testele din Bahrain pe primul loc. Schumacher, locul 6: "Timpul va spune dacă voi fi în Formula 1 în 2020"

George Russell a ocupat primul loc pentru Mercedes în ultima zi de teste din Bahrain, în timp ce Mick Schumacher a încheiat pe șase și afirmă că numai "timpul va spune dacă voi fi pregătit să concurez în Formula 1 în 2020".
Miercuri, 03 Aprilie | F1 TOP

Mick Schumacher a debutat într-un monopost de Formula 1 pentru Ferrari: "A fost uimitor, m-am simțit ca acasă"

Mick Schumacher s-a declarat entuziasmat după prima zi de teste alături de Ferrari, care a marcat debutul său la volanul unui monopost de Formula 1. Fiul lui Michael Schumacher a încheiat testele pe locul doi, fiind surclasat doar de Max Verstappen.
Luni, 25 Martie | F1 TOP

Mick Schumacher va testa pentru Ferrari: fiul lui Michael Schumacher va urca în cockpit în 2 aprilie pe circuitul din Bahrain

Mick Schumacher va pilota pentru prima oară în carieră un monopost de Formula 1 în cadrul unui test care va avea loc pentru Ferrari în Bahrain în 2 aprilie. A doua zi, fiul lui Michael Schumacher va testa și pentru Alfa Romeo.
Joi, 21 Martie | F1 TOP

Mick Schumacher nu simte presiunea numelui pe care îl poartă: "Mă simt onorat să fiu comparat cu tatăl meu, cel mai bun pilot din istorie"

Mick Schumacher susține că este mândru să fie comparat cu tatăl său, pe care îl consideră cel mai bun pilot din istorie, în ciuda faptului că presiunea îi poate afecta negativ performanțele.
Miercuri, 23 Ianuarie | F1 TOP

Vettel anticipează performanțe majore din partea lui Mick Schumacher: "Poate deveni un star al Formulei 1, dar are nevoie de timp"

Sebastian Vettel consideră că Mick Schumacher va avea nevoie de timp pentru a deveni un pilot de referință în Formula 1 și susține că nu se simte sub presiune să câștige titlul pentru Ferrari.
Luni, 21 Ianuarie | F1 TOP

Mick Schumacher, confirmat la Academia de Piloți Ferrari: "Voi face totul pentru a-mi îndeplini visul de a concura în Formula 1"

Ferrari a confirmat că Mick Schumacher a fost cooptat în Academia de Piloți, iar fiul septuplului campion mondial Michael Schumacher speră ca acest lucru să-l ajute să ajungă în Formula 1.
Miercuri, 16 Ianuarie | F1 TOP

Fiul lui Schumacher, mai aproape de Formula 1: Mick Schumacher va fi confirmat ca pilot la Academia Ferrari și va participa la două teste

Mick Schumacher, fiul de 19 ani al septuplului campion mondial Michael Schumacher, va face parte din Academia de Piloți Ferrari și va participa la două teste de Formula 1 ale Scuderiei, potrivit presei din Italia.
Miercuri, 28 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Ferrari a dominat testele din Abu Dhabi: Vettel și Leclerc, cei mai buni timpi

Sebastian Vettel și Charles Leclerc au stabilit cei mai buni timpi în cele două zile de teste de la Abu Dhabi, în care piloții au evaluat pneurile pe care le va furniza Pirelli în sezonul următor.
Luni, 15 Octombrie 2018 | F1 TOP

Mick Schumacher, campion în Formula 3: "Sunt recunoscător că trăiesc acest vis"

Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher, a devenit campion în Formula 3 Europa în acest sezon și afirmă că este recunoscător pentru această performanță.
Luni, 08 Iunie 2015 | Formula 1

Video: Mick Schumacher şi-a fracturat mâna dreaptă după două accidente în cursele din Formula 4

Mick Schumacher a suferit două accidente în etapa de Formula 4 Germania de pe circuitul Red Bull Ring. Al doilea accident i-a provocat o fractură la mâna dreaptă.
Miercuri, 29 Aprilie 2015 | Formula 1

Poveştile motorsportului: copiii care calcă pe urmele gloriilor din Formula 1 - Schumacher, Newey, Fittipaldi şi Alesi

Mick Schumacher, Harrison Newey, Pietro Fittipaldi şi Giuliano Alesi sunt patru tineri piloţi de numai 15-18 ani care au debutat cu dreptul în Formula 4 şi calcă pe urmele mult mai celebrilor lor taţi.
Luni, 27 Aprilie 2015 | Formula 1

Video: Mick Schumacher a debutat cu o victorie în Formula 4 Germania

Mick Schumacher, fiul în vârstă de 16 ani al lui Michael Schumacher, a obţinut prima victorie în Formula 4 Germania chiar la etapa sa de debut în această competiţie.
Miercuri, 11 Martie 2015 | Formula 1

Fiul lui Adrian Newey va fi coechipierul lui Mick Schumacher în Formula 4 Germania

Harrison Newey, fiul lui Adrian Newey, va fi coechipierul lui Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher, în Formula 4 Germania.
Luni, 02 Martie 2015 | Formula 1

Fiul lui Michael Schumacher va concura în 2015 în Formula 4 Germania

Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial Michael Schumacher, a semnat un contract cu echipa Van Amersfoort Racing pentru a concura în Formula 4 Germania.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 19 Decembrie 2014 | Formula 1

Mick Schumacher a pilotat pentru prima oară un monopost de curse

Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumjacher, a efectuat în această săptămână primul său test cu un monopost de curse şi ar putea concura în Formula 4 în 2016.
Marti, 23 Septembrie 2014 | Formula 1

Fiul lui Schumacher a devenit vicecampion în karting

Mick Schumacher, fiul de 15 ani al lui Michael Schumacher, a devenit vicecampion în karting. Tânărul german speră să devină campion mondial.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru