Mick Schumacher

Miercuri, 22 Noiembrie 2023 | Motorsport

Mick Schumacher va pilota pentru Alpine în Campionatul Mondial de Anduranță în 2024

Mick Schumacher va pilota în Campionatul Mondial de Anduranță în sezonul 2024. Fostul pilot de Formula 1 va face parte din cadrul echipei Alpine.
Joi, 02 Februarie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Mick Schumacher, pilot de rezervă și la McLaren

Mick Schumacher a fost anunțat ca pilot de rezervă al celor de la McLaren. Echipa britanică a ajuns la o înțelegere cu Mercedes, care prevede ca germanul să fie pilot de rezervă în cadrul ambelor echipe.
Joi, 15 Decembrie 2022 | F1 TOP

OFICIAL: Mick Schumacher va fi pilot de rezervă la Mercedes în 2023

Mick Schumacher, fostul pilot al echipei Haas, a semnat cu Mercedes pentru 2023. Fiul lui Michael Schumacher va fi pilot de rezervă la echipa germană.
Joi, 17 Noiembrie 2022 | F1 TOP

F1: Haas renunță la Mick Schumacher. Germanul, înlocuit de Nico Hulkenberg

Mick Schumacher, fiul septuplului campion de Formula 1 Michael Schumacher, va părăsi echipa americană Haas la finalul acestui sezon. Locul său va fi luat de Nico Hulkenberg.
Joi, 23 Septembrie 2021 | F1 TOP

Mick Schumacher și Nikita Mazepin vor concura pentru Haas F1 și în 2022

Mick Schumacher și Nikita Mazepin și-au prelungit contractul cu echipa Haas F1 și pentru sezonul 2022. Ambii piloți au venit, din Formula 2, la echipa americană la începutul acestui sezon.
Vineri, 11 Decembrie 2020 | F1 TOP

Mick Schumacher a debutat în Formula 1: fiul lui Michael Schumacher a concurat în antrenamentele din Abu Dhabi

Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher, a debutat vineri în Formula 1 în cadrul sesiunii de antrenamente din Abu Dhabi. Germanul a concurat pentru Haas și a terminat sesiunea pe locul 18.
Miercuri, 02 Decembrie 2020 | F1 TOP

Mick Schumacher va debuta în Formula 1 în 2021 la Haas: "Sunt incredibil de fericit și pur și simplu am rămas fără cuvinte"

Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial Michael Schumacher, va debuta în Formula 1 în sezonul 2021 pentru Haas. "Sunt incredibil de fericit și pur și simplu am rămas fără cuvinte", a fost prima reacție a pilotului german.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Mick Schumacher nu a aflat încă dacă va concura în Formula 1 în 2021: "Nu am primit informații de la Ferrari, nu vorbesc despre asta"

Mick Schumacher se simte "destul de pregătit" să concureze în Formula 1, însă afirmă că nu a primit nicio informație de la șefii Scuderiei Ferrari dacă va debuta în competiție în sezonul 2021.
Miercuri, 04 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Ferrari va decide în următoarele săptămâni dacă îl promovează pe Mick Schumacher în Formula 1: "Nu vom aștepta finalul sezonului de Formula 2"

Ferrari a anunțat că va decide în cel mult trei săptămâni dacă îl va promova pe Mick Schumacher în Formula 1 la Haas pentru sezonul 2021. Italienii nu vor aștepta astfel finalul sezonului de Formula 2, competiție în care Schumacher este lider.
Marti, 20 Octombrie 2020 | F1 TOP

Noi permutări pe piața transferurilor: Mick Schumacher, propus de Ferrari la Haas pentru sezonul 2021

Mick Schumacher ar putea concura pentru Haas în sezonul 2021 ca parte a unui acord între Ferrari și echipa americană pentru continuarea parteneriatului tehnic.
Vineri, 09 Octombrie 2020 | F1 TOP

Antrenamentele de vineri de la Nurburgring, anulate din cauza vremii: Mick Schumacher a ratat debutul în Formula 1

Cele două sesiuni de antrenamente libere de vineri din cadrul etapei de Formula 1 de la Nurburgring au fost anulate din cauza vremii, astfel că Mick Schumacher a ratat oportunitatea de a debuta în competiție.
Joi, 08 Octombrie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 de la Nurburgring: recorduri pentru Hamilton și Raikkonen, debut pentru Mick Schumacher

Marele Premiu de la Nurburgring este sub semnul recordurilor: Lewis Hamilton poate egala recordul de victorii deținut de Michael Schumacher, iar Kimi Raikkonen va deveni pilotul cu cele mai multe curse în weekendul în care își va prelungi contractul cu Alfa Romeo. În plus, Mick Schumacher va debuta în F1.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 29 Septembrie 2020 | F1 TOP

Mick Schumacher va debuta în Formula 1 în antrenamentele de la Nurburgring din 9 octombrie: germanul este aproape campion în Formula 2

Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher, va concura pentru Alfa Romeo în antrenamentele de Formula 1 de la Nurburgring din 9 octombrie. Germanul este liderul clasamentului în Formula 2.
Luni, 06 Ianuarie 2020 | F1 TOP

Ferrari anticipează că Mick Schumacher va fi un candidat bun pentru un loc în F1: Scuderia sugerează că germanul va fi pregătit în 2022

Ferrari consideră că Mick Schumacher este pe drumul potrivit pentru a ajunge în Formula 1, însă anticipează că germanul va debuta în Marele Circ după sezonul 2022.
Luni, 06 Mai 2019 | F1 TOP

Mick Schumacher își vede viitorul în Marele Circ: "Formula 1 reprezintă destinul meu"

Mick Schumacher consideră că destinul sau este să concureze în Formula 1 și afirmă că își va compara performanțele numai cu cele obținute de tatăl său, Michael Schumacher.
Joi, 04 Aprilie 2019 | F1 TOP

Mercedes încheie testele din Bahrain pe primul loc. Schumacher, locul 6: "Timpul va spune dacă voi fi în Formula 1 în 2020"

George Russell a ocupat primul loc pentru Mercedes în ultima zi de teste din Bahrain, în timp ce Mick Schumacher a încheiat pe șase și afirmă că numai "timpul va spune dacă voi fi pregătit să concurez în Formula 1 în 2020".
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | F1 TOP

Mick Schumacher a debutat într-un monopost de Formula 1 pentru Ferrari: "A fost uimitor, m-am simțit ca acasă"

Mick Schumacher s-a declarat entuziasmat după prima zi de teste alături de Ferrari, care a marcat debutul său la volanul unui monopost de Formula 1. Fiul lui Michael Schumacher a încheiat testele pe locul doi, fiind surclasat doar de Max Verstappen.
Luni, 25 Martie 2019 | F1 TOP

Mick Schumacher va testa pentru Ferrari: fiul lui Michael Schumacher va urca în cockpit în 2 aprilie pe circuitul din Bahrain

Mick Schumacher va pilota pentru prima oară în carieră un monopost de Formula 1 în cadrul unui test care va avea loc pentru Ferrari în Bahrain în 2 aprilie. A doua zi, fiul lui Michael Schumacher va testa și pentru Alfa Romeo.
Joi, 21 Martie 2019 | F1 TOP

Mick Schumacher nu simte presiunea numelui pe care îl poartă: "Mă simt onorat să fiu comparat cu tatăl meu, cel mai bun pilot din istorie"

Mick Schumacher susține că este mândru să fie comparat cu tatăl său, pe care îl consideră cel mai bun pilot din istorie, în ciuda faptului că presiunea îi poate afecta negativ performanțele.
Miercuri, 23 Ianuarie 2019 | F1 TOP

Vettel anticipează performanțe majore din partea lui Mick Schumacher: "Poate deveni un star al Formulei 1, dar are nevoie de timp"

Sebastian Vettel consideră că Mick Schumacher va avea nevoie de timp pentru a deveni un pilot de referință în Formula 1 și susține că nu se simte sub presiune să câștige titlul pentru Ferrari.

Tag-uri similare

Michael Schumacher, Mick Schumacher, Emerson Fittipaldi, Pietro Fittipaldi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru