Emerson Fittipaldi

Vineri, 14 Octombrie 2022 | Modele noi

Noul Lotus Evija Fittipaldi: producție limitată și aluminiu reciclat dintr-un monopost de F1

Lotus a publicat primele imagini și informații despre noua ediție specială Evija Fittipaldi. Producția este limitată la doar 8 exemplare și, deloc surprinzător, toate au fost deja vândute.
Sambata, 09 Octombrie 2021 | RETRO

Un Porsche 911 care i-a aparținut lui Pablo Escobar este scos la vânzare

Un Porsche 911 RSR IROC, care în trecut i-a aparținut lui Pablo Escobar, a fost scos la vânzare de un dealer auto din statul american Florida. Mașina a fost pilotată, în anii '70, de legendarul pilot Emerson Fittipaldi.
Miercuri, 29 Aprilie 2015 | Formula 1

Poveştile motorsportului: copiii care calcă pe urmele gloriilor din Formula 1 - Schumacher, Newey, Fittipaldi şi Alesi

Mick Schumacher, Harrison Newey, Pietro Fittipaldi şi Giuliano Alesi sunt patru tineri piloţi de numai 15-18 ani care au debutat cu dreptul în Formula 4 şi calcă pe urmele mult mai celebrilor lor taţi.
Marti, 23 Septembrie 2014 | Formula 1

Fiul lui Schumacher a devenit vicecampion în karting

Mick Schumacher, fiul de 15 ani al lui Michael Schumacher, a devenit vicecampion în karting. Tânărul german speră să devină campion mondial.
Miercuri, 28 August 2013 | Formula 1

VIDEO: Documentarul "1" despre măsurile de securitate din F1, lansat în 1 octombrie

"1" este un nou documentar despre Formula 1 care va analiza măsurile de securitate din Formula 1 şi care va fi lansat pe internet în 1 octombrie.
Miercuri, 21 August 2013 | F1 TOP

TOP 10: Cele mai surprinzătoare transferuri din istoria Formulei 1

Stirling Moss, Fernando Alonso şi Michael Schumacher sunt doar trei dintre piloţii care au efectuat cele mai surprinzătoare transferuri din istoria Formulei 1.
Miercuri, 31 Iulie 2013 | F1 TOP

FEATURE: Campioni mondiali care au fost coechipieri

În istoria Formulei 1 s-a întâmplat de numai şase ori ca o echipă să aibă în componenţă doi campioni mondiali, ceea ce demonstrează dificultatea de a gestiona o astfel de colaborare.
Vineri, 01 Februarie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: McLaren - 50 de ani de istorie

2013 este anul aniversărilor. Aston Martin a împlinit 100 de ani de existenţă, iar McLaren împlineşte 50 de ani de când produce automobile dedicate sportului cu motor şi nu numai. Analizăm povestea unuia dintre cei mai cunoscuți producători auto britanici.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru