Ron Dennis

Vineri, 30 Iunie 2017 | F1 TOP

McLaren se desparte de Ron Dennis după 37 de ani: britanicul și-a vândut toate acțiunile și a demisionat din funcții

Ron Dennis a părăsit McLaren la 37 de ani după sosirea la constructorul britanic. El și-a vândut pachetul de 25% din acțiuni și a demisionat din posturile de director al companiilor McLaren Technology Group și McLaren Automotive.
Luni, 21 Noiembrie 2016 | Industrie

Apple a fost interesat să cumpere McLaren: ”Au venit, au văzut, dar nu ne-au făcut nici o ofertă concretă”

Zvonurile privind o posibilă achiziție a producătorului de supercaruri McLaren de către Apple nu au fost false. Americanii au purtat discuții cu cei de la McLaren.
Miercuri, 16 Noiembrie 2016 | F1 TOP

McLaren îşi schimbă radical direcţia: legendarul Ron Dennis, îndepărtat după 35 de ani la şefia constructorului şi a echipei de F1

Ron Dennis a fost forţat să-şi dea dimisia din funcţia de CEO al McLaren şi nu va mai fi implicat nici în echipa de Formula 1. Britanicul rămâne însă acţionar şi director în cadrul McLaren Technology Group.
Luni, 28 Septembrie 2015 | Formula 1

Alonso, "ruşinat şi frustrat" de motorul de "GP2" de pe monopostul McLaren

Fernando Alonso a intrat într-un conflict cu Ron Dennis după comentariile negative făcute la adresa motorului Honda în timpul cursei de la Suzuka, când a afirmat prin radio că este "ruşinat şi frustrat" de performanţele de "GP2" ale unităţii de propulsie.
Luni, 09 Februarie 2015 | Formula 1

McLaren: "Alonso nu a cerut să fie pilotul numărul 1 al echipei"

Ron Dennis susţine că Fernando Alonso nu a avut nicio pretenţie în privinţa statutului său la McLaren în sezonul 2015. "Accept egalitatea", i-a transmis spaniolul.
Luni, 02 Februarie 2015 | Formula 1

McLaren: "Motorul Honda include tehnologii care nu au mai fost utilizate niciodată"

Ron Dennis susţine că motorul furnizat de Honda pentru McLaren include câteva tehnologii care nu au mai fost utilizate niciodată.
Miercuri, 14 Ianuarie 2015 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: Ron Tauranac - designerul care l-a transformat pe Brabham în campion

Ron Tauranac este unul dintre cei mai buni designeri din istoria Formulei 1 şi are meritul că l-a transformat pe Jack Brabham în unicul pilot care a cucerit titlul mondial într-un monopost care-i poartă numele. Australianul a colaborat pe parcursul carierei cu Ron Dennis şi Bernie Ecclestone şi a fost la un pas să lucreze pentru Colin Chapman.
Miercuri, 17 Decembrie 2014 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: Alonso la McLaren - o experienţă turbulentă în 2007

Acuzaţii de favorizare a coechipierului, tensiuni cu Ron Dennis şi un amplu scandal de spionaj au marcat precedenta experienţă a lui Fernando Alonso în calitate de pilot McLaren pe parcursul unui sezon 2007 încărcat de turbulenţe.
Vineri, 12 Decembrie 2014 | Formula 1

Ron Dennis va deveni acţionarul majoritar al McLaren

Ron Dennis va cumpăra o parte din acţiunile deţinute de fondul de investiţii al statului Bahrain şi va deveni acţionarul majoritar al McLaren Group.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Formula 1

McLaren: "Nu putem câştiga titluri cu Mercedes pentru că nu avem acces la detaliile motorului"

McLaren susţine că a fost nevoită să renunţe la parteneriatul cu Mercedes din cauza faptului că nu are acces la toate informaţiile tehnice despre motor, ceea ce împiedică echipa să lupte pentru titlurile mondiale.
Duminica, 07 Septembrie 2014 | Formula 1

McLaren aşteaptă deznodământul duelului Hamilton - Rosberg: "Unul dintre ei poate deveni disponibil"

Ron Dennis nu exclude varianta ca Lewis Hamilton sau Nico Rosberg să plece de la Mercedes la sfârşitul sezonului, astfel că ar putea deveni disponibili pentru McLaren.
Marti, 18 Martie 2014 | Formula 1

McLaren: "Magnussen are toate ingredientele pentru a deveni campion"

Ron Dennis, CEO-ul McLaren Group, consideră că danezul Kevin Magnussen are potenţialul de a deveni campion mondial, după ce a terminat pe podium la debutul său în Formula 1.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 07 Martie 2014 | Formula 1

McLaren: "Hamilton ar putea reveni la echipă când vom avea din nou rezultate"

Ron Dennis consideră că Lewis Hamilton va fi tentat să revină la McLaren după ce echipa va reveni la o formă competitivă.
Joi, 06 Martie 2014 | Formula 1

Dennis: "McLaren va câştiga curse în sezonul 2014"

Ron Dennis este convins că McLaren va obţine victorii în sezonul 2014 al Formulei 1 şi anunţă că echipa britanică va avea un sponsor principal pe parcursul acestui an.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Formula 1

Boullier pleacă de la Lotus şi este favorit să devină şeful echipei McLaren

Eric Boullier a demisionat din funcţia de şef al echipei Lotus şi este principalul favorit să aibă un rol similar la McLaren. Atribuţiile sale la Lotus au fost preluate de proprietarul Gerard Lopez.
Vineri, 17 Ianuarie 2014 | Formula 1

Dennis revine la conducerea McLaren şi l-ar putea demite pe Whitmarsh

Ron Dennis a revenit în funcţia de CEO al McLaren Group şi se va implica direct în echipa de Formula 1. Prima măsură ar putea fi demiterea lui Martin Whitmarsh din funcţia de şef al echipei.
Marti, 17 Decembrie 2013 | Formula 1

Dennis nu se opune revenirii lui Alonso la McLaren

Ron Dennis susţine că nu este împotriva unei eventuale reveniri a lui Fernando Alonso la McLaren, în ciuda relaţiei tensionate dintre cei doi din sezonul 2007.
Vineri, 13 Decembrie 2013 | Formula 1

McLaren confirmă negocierile cu Brawn, însă britanicul se desparte şase luni de F1

Ron Dennis a confirmat că a discutat cu Ross Brawn despre o colaborare la McLaren, însă fostul şef al echipei Mercedes vrea să stea departe de Formula 1 cel puţin şase luni.
Joi, 05 Decembrie 2013 | Formula 1

Ron Dennis vrea să revină la conducerea McLaren printr-o achiziţie de acţiuni

Ron Dennis intenţionează să devină acţionarul majoritar al McLaren Group pentru a reveni la conducerea echipei de Formula 1 sau pentru a-l aduce pe acest post pe Ross Brawn.
Luni, 02 Septembrie 2013 | Formula 1

Ron Dennis: "Nu m-am opus plecării lui Hamilton de la McLaren"

Ron Dennis susţine că nu s-a opus deciziei lui Lewis Hamilton de a pleca la Mercedes, chiar dacă britanicul îşi petrecuse întreaga carieră la McLaren.

Tag-uri similare

Mercedes, McLaren, vanzari, productie, supercar, Bugatti Veyron, McLaren MP4-12C, SLR, McLaren F1, Ron Dennis
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru