McLaren aşteaptă deznodământul duelului Hamilton - Rosberg: "Unul dintre ei poate deveni disponibil"

de Daniel Popescu
Duminica, 07.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ron Dennis nu exclude varianta ca Lewis Hamilton sau Nico Rosberg să plece de la Mercedes la sfârşitul sezonului, astfel că ar putea deveni disponibili pentru McLaren.

Ne putem imagina o serie de scenarii în urma cărora unul dintre piloţi va fi disponibil pe piaţa până la sfârşitul anului.

Ron Dennis
CEO McLaren Group
Mercedes a avertizat în această săptămână că este dispusă să renunţe la serviciile lui Lewis Hamilton sau Nico Rosberg dacă cei doi nu vor putea continua colaborarea în urma incidentului petrecut la Spa-Francorchamps.

McLaren analizează situaţia cu atenţie, mai ales că nu şi-a finalizat încă linia de piloţi pentru anul următor, după ce Fernando Alonso şi Sebastian Vettel au oferit indicii clare că nu sunt interesaţi de un transfer pentru sezonul 2015.

"Nimeni nu putea anticipa tensiunile de la Mercedes. Ne putem imagina o serie de scenarii în urma cărora unul dintre piloţi va fi disponibil pe piaţa până la sfârşitul anului. Asta nu înseamnă automat că vom aborda acel pilot, sau orice alt pilot, ca preferinţă în locul actualilor piloţi", a declarat Dennis pentru postul britanic de televiziune BBC.

Nu vom lua o decizie în următoarele zile, dar nu se va întâmpla nici la sfârşitul sezonului, ci undeva înainte.

Ron Dennis
CEO McLaren Group
Indiferent de situaţie, Dennis susţine că McLaren ar putea continua colaborările cu Jenson Button şi Kevin Magnussen şi insistă că o decizie finală va fi luată înainte de sfârşitul sezonului.

"(Poate fi atrăgător) să menţinem piloţii, pentru că, în momentul în care intrăm în relaţie cu Honda, stabilitatea şi înţelegerea întregului plan au o valoare uriaşă, iar loialitatea este foarte importantă pentru mine.

Nu vom lua o decizie în următoarele zile, dar nu se va întâmpla nici la sfârşitul sezonului, ci undeva înainte", a mai precizat el.

Publicaţia Mail on Sunday susţine că reprezentanţii lui Hamilton au purtat deja o serie de discuţii preliminare cu oficialii McLaren. 

Via BBC Sport, SkySports

Comentarii (2)

  • Exact. Oricare din ei poate fi cea mai buna alegere. Alonso e rasuflat, Vettel nu poate pe masinile astea.
    6 9
  • Punctule, eu macar recunosc ca sunt troll, tu in schimb..... ar trebui sa iti resuscitezi neuronul.....
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru