Vettel confirmă oferta de la McLaren, dar nu este pregătit să negocieze un contract

de Daniel Popescu
Vineri, 05.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a confirmat că McLaren l-a abordat pentru semnarea unui contract, însă germanul susţine că nu este momentul potrivit să se gândească la viitor.

Esential 2015 este anul in care expira contractul lui Sebastian Vettel cu Red Bull Racing
2009 este anul in care a debutat Sebastian Vettel pentru Red Bull Racing
Sebastian Vettel a confirmat indirect informaţiile apărute în această săptămână în presa internaţională potrivit cărora a primit o ofertă din partea rivalilor de la McLaren.

Totuşi, echipa britanică încearcă să-l atragă pe cvadruplul campion mondial începând din sezonul 2016, şi nu de anul următor, iar germanul afirmă că nu este momentul potrivit să se gândească la viitorul său.

"Cred că este normal să existe multe discuţii, dar asta nu schimbă ceea ce fac zi de zi. Nu suntem acolo unde vrem, în special eu, aşa că principala mea atenţie este să muncesc. Sincer să fiu, cred că în acest moment am multe provocări. Situaţia mea nu s-a schimbat. Sunt fericit unde sunt, dar niciodată nu poţi să ştii ce se va întâmpla în viitor.

Dar în acest moment nu simt nevoia să fac ceva diferit", a declarat el.

Presa internaţională a speculat că Vettel ar putea fi tentat să părăsească Red Bull Racing ca urmare a retragerii lui Adrian Newey şi a faptului că va întrerupe colaborarea cu inginerul de cursă Guillaume Rocquelin, care va fi promovat.

"Este normal ca oamenii să-şi schimbe poziţiile. Newey era un bun de preţ, dar sunt şi alţi oameni inteligenţi care ni s-au alăturat. Rocquelin nu pleacă, doar îşi schimbă poziţia, aşa că vom beneficia de el pe viitor. Nu este neapărat ceva rău să schimbi pentru a avea noi provocări şi oameni diferiţi cu care să lucrăm", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • Poate după 2015...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru