McLaren: "Magnussen are toate ingredientele pentru a deveni campion"

de Daniel Popescu
Marti, 18.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ron Dennis, CEO-ul McLaren Group, consideră că danezul Kevin Magnussen are potenţialul de a deveni campion mondial, după ce a terminat pe podium la debutul său în Formula 1.

Magnussen are toate ingredientele necesare pentru a câştiga titlul mondial.

Ron Dennis
CEO McLaren Group
Nico Rosberg a câştigat detaşat Marele Premiu al Australiei, iar Valtteri Bottas a impresionat prin numeroasele depăşiri care l-au propulsat pe locul şase, însă un alt pilot care s-a evidenţiat a fost Kevin Magnussen.

La debutul său în Formula 1, fostul campion din Formula Renault 3.5 Series a terminat cursa pe ultima treaptă a podiumului şi a promovat ulterior pe locul doi după excluderea lui Daniel Ricciardo. Impresionat de parcursul său, Ron Dennis, CEO-ul McLaren Group, consideră că Magnussen are potenţialul de a deveni campion mondial la un moment dat.

"Magnussen are toate ingredientele necesare pentru a câştiga titlul mondial, dar trebuie să fie într-un monopost competitiv. A trecut doar o cursă şi vom vedea unde va fi după patru, dar nu am nicio îngrijorare in privinţa temperatului, concentrării sau devotamentului său şi este pregătit să facă orice sacrificiu necesar", a declarat britanicul.

Stim când ne putem aştepta cu realism la victorii, dar nu mă întrebaţi, pentru că nu vă voi răspunde.

Ron Dennis
CEO McLaren Group
McLaren este liderul clasamentului constructorilor cu 33 de puncte şi un avans de opt puncte în faţa rivalilor de la Mercedes datorită locului trei ocupat în cele din urmă de Jenson Button, iar Dennis este convins că echipa urmează să obţină şi primele victorii după "seceta" din sezonul precedent.

"Nu suntem încă în formă, dar în aceste prime curse trebuie doar să acumulăm puncte.

Avem un obiectiv foarte clar şi ştim când ne putem aştepta cu realism la victorii, dar nu mă întrebaţi, pentru că nu vă voi răspunde. Este nevoie de timp pentru a reveni acolo unde eram la un moment dat", a adăugat el.

Via GrandPrix247, Adam Cooper

Comentarii (8)

  • ce buna gluma acuma a debutat cu un loc pe podium si gata e campion
    6 7
  • daci76
    Marile performante McLaren apartin lui RD,Prost,Senna,Hakinnen.....
    13 2
  • klausnake
    La artificialitatea actuala existenta in acest nici nu mai stiu daca pot sa-i zic "sport",orice individ din grila de start are "ingredientele necesare".Si asta pentru ca la cum e F1 in momentul de fata,cel mai putin conteaza pilotul,parerea mea.
    9 2
  • pai da maa, n-ati sustinut voi ca ce conteaza e echipa nu pilotul; atunci cand alonso primea cadoo de la echipa locul lui massa, pentru ca conta echipa si echipa dorea sa castige titlul
    5 9
  • magnussen are potential, ar merita desigur sa castige titluri. Button a meritat si el si uiteca magnussen e si mai bun
    10 0
  • asta e ca declaratiile alea din fotbal la inceputul unui sezon.dupa o victorie granada iese campioana ,sau corona brasov in romania.la ce s a intamplat in prima cursa nu e vb de pilotaj.o oribilitate de cursa in care unii alergau cu maserati,altii cu logan ,altii cu skode.pai ce asta e formula1?astea sunt duieluri?baietii astia tineri au castigat niste puncte ,bine meritate de altfel datorita acestor mari ,mari schimbari in formula 1.ce mare smecherie e asta cand ai o masina cu 30 de secunde de locul 4 iar ultimului clasat iai dat 8 tururi.ati vazut voi vreun duel roata la roata ,sa tina macar pe viraje?ca sa nu mai zic de sunetul motoarelor.daca nu vor face rapid ,dar foarte rapid ceva ,poate va fi cel mai prost an ca si audienta din toata istoria formulei1
    8 0
  • Cu o randunica nu se face primavara
    6 2
  • dar cu o randunica incepe primavara. Asa a inceput la toti. Nu oricine vine in F1 si isi bate coechipierul campion mondial. De obicei cand se intampla asta avem de-a face cu piloti de exceptie care confirma ulterior
    11 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru