Dennis nu se opune revenirii lui Alonso la McLaren

de Daniel Popescu
Marti, 17.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ron Dennis susţine că nu este împotriva unei eventuale reveniri a lui Fernando Alonso la McLaren, în ciuda relaţiei tensionate dintre cei doi din sezonul 2007.

Esential 2007 este sezonul in care Fernando Alonso a concurat pentru McLaren
2016 este anul in care expira contractul lui Fernando Alonso cu Ferrari
Interesul celor de la McLaren pentru serviciile lui Fernando Alonso continuă şi la finalul anului 2013, chiar dacă spaniolul şi-a manifestat de mai multe ori intenţia de a-şi onora angajamentul cu Ferrari care expiră la sfârşitul sezonului 2016.

De data aceasta, Ron Dennis, CEO-ul McLaren Group, este cel care şi-a manifestat interesul de a relua colaborarea cu dublul campion mondial. Britanicul afirmă că relaţia tensionată pe care a avut-o cu Alonso pe parcursul sezonului 2007, când acesta din urmă a concurat pentru McLaren, este în prezent irelevantă, întrucât singurul obiectiv al echipei este să câştige.

"Trebuie să recunoaştem că primul obiectiv al unei echipe de curse este să câştige curse.

Indiferent de obstacolele care există între o echipă care vrea să câştige şi victorii, indiferent că sunt de natură inginereşti, fiscale sau umane, le rezolvăm. Niciodată să nu spui niciodată", a declarat el.

Anterior, Dennis a confirmat că a discutat şi cu Ross Brawn posibilitatea unei colaborări de natură tehnică la McLaren, în contextul în care presa internaţională speculează că acesta vrea să devină acţionarul majoritar al grupului McLaren pentru a interveni în conducerea team-ului.

Una dintre ipoteze a fost că Dennis nu este mulţumit de modul în care Martin Whitmarsh conduce echipa şi mai ales de faptul că acesta încearcă să-l readucă pe Alonso în cadrul McLaren.

Via BBC Sport

Comentarii (5)

  • Sa inteleg ca nu championul energizant al soferilor e cel mai bun? Cu toate titlurile lui? Tot pe Alonso il vor?
    19 4
  • Florin
    Eu cred ca fie nu au banii sau nu au cu cel momi pe Vettel(a se citi o masina sau conditii mai bune). Alonso oricum s-ar scalda in aceleasi ape, poate eventual reusesc cei de la McLaren sa-i dea o masina mai buna.
    5 6
  • Grigore
    Conditii?Alonso daca se duce acolo va avea un salariu urias, mai mare ca actualul contract la Ferrari, platit juma-juma de Honda si Mclaren. Vetel fara Newey e mort.
    23 4
  • Singaporezul
    Daca Vettel ar fi "mort" fara Newey,uite cum e Alonso fara Briatore ,"fetita" lui Vettel.
    3 15
  • Singaporezul
    Si alonso e mort fara Briatore!!!
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru