Dennis: "McLaren va câştiga curse în sezonul 2014"

de Daniel Popescu
Joi, 06.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ron Dennis este convins că McLaren va obţine victorii în sezonul 2014 al Formulei 1 şi anunţă că echipa britanică va avea un sponsor principal pe parcursul acestui an.

Vom câştiga curse în acest an, dar nu ştiu cât de mult şi când.

Ron Dennis
CEO McLaren Group
McLaren nu a obţinut niciun podium în sezonul precedent al Formulei 1, iar rezultatele înregistrate în teste nu sunt foarte încurajatoare pentru echipă înaintea ultimului sezon în care va utiliza motoare Mercedes.

Cu toate acestea, Ron Dennis, CEO-ul McLaren Group, este convins că echipa va înregistra progrese şi va reuşi să obţină victorii în noul sezon care va începe la sfârşitul săptămânii viitoare.

"Trebuie să redevenim competitivi cât mai curând posibil şi vom face asta mult mai repede decât îşi imaginează oamenii. Cred că vom câştiga curse în acest an, dar nu ştiu cât de mult şi când", a declarat britanicul într-una dintre primele sale declaraţii făcute după ce a revenit în funcţia de CEO al McLaren Group în locul lui Martin Whitmarsh.

Acesta din urmă şi-a pierdut rolul de şef de echipă după ce a fost înlocuit de Eric Boullier, însă situaţia sa va fi clarificată spre sfârşitul lunii după ce va reveni dintr-o vacanţa pe care o petrece în prezent în Asia.

Vom avea un sponsor principal după câteva curse.

În acest moment negociem cu mai multe companii.

Ron Dennis
CEO McLaren Group
Pe lângă sezonul modest de anul trecut, McLaren a rămas şi fără sponsor principal după retragerea din Formula 1 a grupului de telecomunicaţii Vodafone. Dennis afirmă însă că McLaren va avea un nou sponsor principal la un moment dat pe parcursul acestui sezon. "Vom avea un sponsor principal după câteva curse. În acest moment negociem cu mai multe companii şi sunt optimist că vom face un anunţ mai degrabă mai devreme decât mai târziu", a adăugat el.

Anterior, presa internaţională a speculat că producătorul japonez de electronice Sony intenţionează să devină sponsor principal al echipei începând din sezonul 2015, atunci când echipa va utiliza motoare Honda.

Via James Allen

Comentarii (11)

  • Come on , Macca !
    5 4
  • klausnake
    Pana nu ajunge Mircea CEO,nici o sansa,Mr. Ron Dennis... LOL
    Lasand gluma la o parte,nu m-ar mira,desi anul acesta am acel feeling ca vom vedea Williams castigand curse,si chiar cred ca e timpul sa se revigoreze un pic si Papa Frank...
    20 0
  • pablo256r
    Oooo da.
    Si eu sint sigur ca voi castiga curse. Candva in viitor ..... dar nici eu nu stiu cand .... ups, eu nici nu am masina ... offff, dar nici nu sint in F1 ... firear , nici macar nu am carnet de conducere ... ahhhh Dennis a ramas singur acasa!
    PS: pamflet marca McLada
    5 4
  • Ron Pdennis..m as bucura sa ti o inainte papa Frankye
    6 4
  • Oare Mircea va deveini fan Williams? ... si sezonul asta s-a dus pe p... la McLaren ...

    Si eu sper k Williams sa termine fiecare cursa inaitea celor de la McLaren si RBR ... dar dupa cei de la Ferrari :)
    5 2
  • Ce Ferrari, nici o Ferrari!!!!
    Because.... we are already building am empire...
    0 4
  • Come on Ron!!!!
    Let's build the empire of the 21th century...
    Cu mine CEO, Button are 48 de ore sa isi dea demisia in schimbul unei sume de bani consistente.
    Cu mine CEO, toti oamenii lui Martin Whitmarsh de la directori pana la femeie de servici zboara in 24 de ore.
    Cu mine CEO, toti mecanicii care l-au tinut pe Hamilton la boxe in 2012 cate 30 de secunde gresind copilareste, zboara in aceasi zi in care devin CEO.
    Cu mine CEO nu admit mai mult de o singura eroare a inginerilor de cursa precum s-a intamplat sub Whitmarsh in anii acestia.
    Cu mine CEO se va instaura o atmosfera dictatoriala mult mai intransigenta decat a fost chiar si in anii de glorie a lui Ron.
    As sta pe capul lor si la 2 noaptea sa reverifice si a 5 oara cea mai mica piulita de pe masina.
    Cu siguranta nu am mai pierde un titlu ca in 2012 avand cea mai rapida miscare.
    1 4
  • *masina
    1 2
  • pablo256r
    Mircea tu esti .... toavaras Putin?
    sau ... El lider maximo ... ba nu! Castro a cam dat coltul.
    Sau coreeanul ... Kim Jong Un ?
    Lasa naibii contructia imperiului la dictatori. McLaren e constructor de monoposturi in F1 nu de imperii.
    3 0
  • In F1 we are building an empire... cu Honda in spate si cu Ron la timona...
    1 3
  • Grosjean
    Cu Mircea CEO s-ar alege praful de McLaren. Saracul n-are nici macar discenarmant, ar da afara pe toti care nu i-ar intelege si ar ramane singur sa asambleze un monopost pe care nu-l intelege si oricum nu se pricepe la management. Daca cineva crede ca se pot da oameni afara asa simplu, de parca ar fi un sul de hartie igienica, are grave probleme, ii lipseste capacitatea de discernamant. Dennis s-a trezit la realitate si-a dat seama ca in ultimul timp echipa era ocupata in a se juca jocuri gen Risk, in care contruiau imperii de carton, iar masina si echipa erau pe nicaieri desi sumele investite au fost destul de maricele. Au niste investitori care probabil isi doresc macar sa lupte pentru un podium si nu sa construiasca imperii in jocuri, de aia au facut aceste schimbari. S-au prins ca alte echipe au solutii mai bune ca ei, vezi Ferrari care stie diferenta dintre echipa de Formula 1 si producatorul de masini Ferrari (adica divizia masini de strada) si nu au facut decat sa-i copieze si s-o ia pe urma lor. Personal cred ca a venit timpul ca McLaren sa-si produca motorul si astfel s-o ia tot pe urma celor de la Ferrari si sa devina constructor serios si nu constructor de imperii in jocuri ca Warhammer si Risk. Pana la urma de asta concureaza in Formula 1. Iar baiatul asta McLaren... sper ca parintii lui sa-l ajute si sa-l trimita la un control, are nevoie urgenta.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru