McLaren: "Hamilton ar putea reveni la echipă când vom avea din nou rezultate"

de Daniel Popescu
Vineri, 07.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ron Dennis consideră că Lewis Hamilton va fi tentat să revină la McLaren după ce echipa va reveni la o formă competitivă.

În momentul în care vom reveni la nivelul de competitivitate de care ne-am bucurat în trecut, Hamilton, ar putea fi unul dintre piloţii atraşi să revină.

Ron Dennis
CEO McLaren Group
Plecarea lui Lewis Hamilton de la McLaren la Mercedes la sfârşitul sezonului 2012 a reprezentat unul dintre cele mai importante transferuri din ultimii ani, iar la momentul respectiv părea să reprezinte o greşeală.

McLaren era o echipă capabilă de victorii, în timp ce Mercedes traversa o perioadă relativ modestă, însă alegerea britanicului s-a dovedit în cele din urmă inspirată după ce germanii au progresat semnificativ şi au ajuns în postura de a câştiga curse.

Ron Dennis, CEO-ul McLaren Group, este însă convins că Hamilton va fi tentat să revină la echipă atunci când britanicii vor obţine din nou performanţe majore cu regularitate.

"Cine ştie? În momentul în care vom reveni la nivelul de competitivitate de care ne-am bucurat în trecut, şi vă asigur că asta se va întâmpla mai devreme decât mai târziu, ar putea fi unul dintre piloţii atraşi să revină.

Atunci va fi mai bun, pentru că a avut o experienţă de viaţă într-un mediu de echipă diferit", a precizat Dennis.

▶ Dennis: "McLaren va câştiga curse în 2014"

Cred că banii au jucat un rol, dar nu a fost factorul decisiv.

Ron Dennis
CEO McLaren Group
În plus, Dennis afirmă că Hamilton a plecat la Mercedes din cauza dezamăgirii de a nu câştiga Marele Premiu al statului Singapore din 2012 şi mai puţin din cauza salariului mai mare oferit de rivali.

"Cred că banii au jucat un rol, dar nu a fost factorul decisiv. Cunosc caracterul lui Hamilton şi a fost dezamăgit că nu a câştigat Marele Premiu din Singapore. În mod straniu, nu a fost o defecţiune a unei componente McLaren care l-a împiedicat să câştige atunci, dar a fost vulnerabil şi a primit oferta potrivită la momentul potrivit", a adăugat el.

▶ Niki Lauda l-a convins pe Hamilton prin "factorul Schumacher"  

Via SkySports

Comentarii (1)

  • da alonso
    dar alonso? Daca il bate pe kimi nu il lasa ferrari sa splece. Si daca ia bataie de la kimi, nu cred ca o sa-l mai vrea nici honda; pam pam

    ps: kimi a mai distrus cariera in F1 a unora precum coulthard si montoya. alonso risca sa pateasca la fel
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru