Alain prost

Miercuri, 02 Septembrie 2015 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: Renault - primul motor turbo la prima participare în calitate de constructor

Renault a avut ambiţia de a dezvolta primul motor turbo pentru Formula 1 în sezonul 1977, însă ascensiunea spre lupta pentru titlurile mondiale a durat şase ani şi a fost presărată cu numeroase dificultăţi de dezvoltare.
Vineri, 17 Iulie 2015 | Formula 1

Prost: "Renault analizează în continuare retragerea din Formula 1"

Alain Prost susţine că Renault nu a luat încă o decizie finală cu privire la cumpărarea unei echipe şi că analizează în continuare opţiunea de a se retrage din Formula 1.
Miercuri, 17 Decembrie 2014 | Formula 1

Mercedes: "Alain Prost ne-a ajutat să gestionăm relaţia dintre Hamilton şi Rosberg"

Toto Wolff a dezvăluit că Mercedes a reuşit să gestioneze relaţia dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg datorită sfaturilor primite de la Alain Prost pe baza experienţei pe care acesta a avut-o la McLaren cu Ayrton Senna.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Top 10: Cele mai dramatice curse care au decis titlul mondial în Formula 1

Pene de combustibil, accidente produse mai mult sau mai puţin în mod deliberat, abandonuri tehnice sau ploi torenţiale sunt câteva dintre elementele care au influenţat decisiv stabilirea campionilor mondiali în ultima etapă a unui sezon de Formula 1.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Formula 1

Montezemolo: "Vettel este bun pentru Ferrari"

Luca di Montezemolo consideră că Sebastian Vettel este o alegere bună pentru Ferrari, însă Alain Prost anticipează că germanul va avea parte de un sezon 2015 dificil.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Formula 1

Rosberg: "Nu am niciun motiv să renunţ la lupta pentru titlu"

Nico Rosberg admite că se gândeşte mai mult la interesele personale decât la cele ale echipei pentru care concurează şi anunţă că nu renunţă la lupta pentru titlul mondial.
Vineri, 23 Mai 2014 | Formula 1

Prost: "Ferrari şi McLaren trebuie să schimbe modul în care abordează F1"

Cvadruplul campion mondial Alain Prost consideră că Ferrari şi McLaren trebuie să schimbe radical modul în care abordează Formula 1 pentru a reveni la performanţele din trecut.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | F1 TOP

TOP 10: Echipele cu cele mai multe victorii consecutive în Formula 1

McLaren, Ferrari, Red Bull şi Williams domină topul echipelor cu cele mai multe victorii consecutive în istoria Formulei 1, însă Mercedes s-ar putea infiltra în clasament în acest sezon.
Luni, 11 Noiembrie 2013 | Formula 1

Webber: "Vettel va egala fără probleme recordul de titluri al lui Schumacher"

Mark Webber anticipează că Sebastian vettel va egala recordul de şapte titluri mondiale deţinut în prezent de Michael Schumacher.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Formula 1

Ecclestone i-a mituit pe Eddie Jordan şi Alain Prost să semneze Acordul Concorde din 1998

Bernie Ecclestone a recunoscut în timpul unui proces la Înalta Curte de Justiţie din Marea Britanie că i-a mituit pe Eddie Jordan, Alain Prost şi Tom Walkinshaw cu câte 10 milioane de dolari pentru semnarea Acordului Concorde din 1998.
Luni, 28 Octombrie 2013 | Formula 1

Schumacher şi Prost laudă performanţa lui Vettel

Michael Schumacher l-a felicitat pe Sebastian Vettel pentru câştigarea celui de-al patrulea titlu mondial, în timp ce Alain Prost anticipează că nu va fi şi ultimul sau trofeu.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | Formula 1

Alain Prost va fi coproprietarul unei echipe în competiţia electrică Formula E

Alain Prost a anunţat că va fi coproprietar al echipei eDAMS care va concura în competiţia electrică Formula E începând din 2014.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 23 Octombrie 2013 | F1 TOP

POVEŞTILE FORMULEI 1: Combustibilul exotic care l-a făcut campion pe Nelson Piquet în 1983

Nelson Piquet a câştigat titlul în Formula 1 în 1983 parţial datorită unui combustibil exotic folosit pentru motorul BMW al monopostului Brabham.
Luni, 30 Septembrie 2013 | Formula 1

Ferrari: "Ne-am gândit mult să semnăm cu Hulkenberg"

Stefano Domenicali a admis că Ferrari a analizat mult timp posibilitatea de a-l angaja pe Nico Hulkenberg, însă în cele din urmă l-a preferat pe Kimi Raikkonen datorită experienţei.
Vineri, 13 Septembrie 2013 | Formula 1

Schumacher: "Alonso şi Raikkonen la Ferrari, o combinaţie explozivă"

Michael Schumacher consideră că Fernando Alonso şi Kimi Raikkonen vor forma o "combinaţie explozivă" la Ferrari în 2014, iar Alain Prost anticipează tensiuni majore la echipă.
Miercuri, 31 Iulie 2013 | F1 TOP

FEATURE: Campioni mondiali care au fost coechipieri

În istoria Formulei 1 s-a întâmplat de numai şase ori ca o echipă să aibă în componenţă doi campioni mondiali, ceea ce demonstrează dificultatea de a gestiona o astfel de colaborare.
Joi, 27 Iunie 2013 | F1 TOP

INTERVIU: 10 minute cu Alain Prost şi Christian Horner

Automarket a avut plăcerea să vorbească cu cvadruplul campion mondial Alain Prost şi şeful Red Bull Racing, Christian Horner, cu ocazia lansării noului motor Renault pentru sezonul 2014 al Formulei 1.
Miercuri, 10 Aprilie 2013 | F1 TOP

TOP 10: Piloţi de Formula 1 care au concurat şi în raliuri

Alain Prost, Jim Clark sau Stirling Moss sunt doar câţiva dintre piloţii celebri din Formula 1 care au concurat şi în raliuri, în timp ce Ayrton Senna s-a rezumat doar la efectuarea unor teste.
Vineri, 01 Februarie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: McLaren - 50 de ani de istorie

2013 este anul aniversărilor. Aston Martin a împlinit 100 de ani de existenţă, iar McLaren împlineşte 50 de ani de când produce automobile dedicate sportului cu motor şi nu numai. Analizăm povestea unuia dintre cei mai cunoscuți producători auto britanici.
Joi, 29 Noiembrie 2012 | Formula 1

Prost: "Ecclestone nu şi-a dorit cu adevărat încă o cursă în Europa"

Alain Prost afirmă că eşecul Franţei de a reveni în calendarul Formulei 1 în sezonul 2013 are drept cauză lipsa de dorinţa a lui Bernie Ecclestone pentru un nou Mare Premiu în Europa.

Tag-uri similare

Alain prost, Duster Prost
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru