Montezemolo: "Vettel este bun pentru Ferrari"

de Daniel Popescu
Joi, 23.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Luca di Montezemolo consideră că Sebastian Vettel este o alegere bună pentru Ferrari, însă Alain Prost anticipează că germanul va avea parte de un sezon 2015 dificil.

Este tânăr, este cvadruplu campion mondial, un băiat foarte bun, un client Ferrari, aşa că are toate caracteristicile necesare.

Luca di Montezemolo
Ex-presedinte Ferrari
Sebastian Vettel şi-a reziliat contractul cu Red Bull Racing şi urmează să fie confirmat la Ferrari pentru sezonul 2015, după ce Fernando Alonso va confirma la rândul său plecarea de la echipă.

După ce recent a admis că Alonso este pe punctul de a părăsi Ferrari, Luca di Montezemolo, fostul preşedinte al Scuderiei, a declarat că Vettel reprezintă o alegere bună pentru echipa italiană prin prisma calităţilor pe care le deţine.

"Dacă mă întrebaţi dacă Vettel poate fi un pilot bun pentru Ferrari, răspunsul este da. Este tânăr, este cvadruplu campion mondial, un băiat foarte bun, un client Ferrari, aşa că are toate caracteristicile necesare. Aşa că de ce nu?", a declarat italianul.

Cu toate acestea, cvadruplul campion mondial Alain Prost consideră că Vettel nu poate schimba singur soarta Ferrari şi anunţă un sezon dificil pentru german în 2015.

"Alonso a demonstrat în ultimii ani că un pilot nu poate repara lucrurile la Ferrari.

Partea de management, departamentul tehnic şi piloţii trebuie să lucreze împreună. 2015 va fi dificil pentru Vettel, dar cred că mutarea lui este pozitivă. Când petreci prea mult timp cu o echipă şi eşti multiplu campion mondial este normal să-ţi pierzi motivarea şi să ai nevoie de o nouă provocare. Este suficient de tânăr pentru a avea timp să-şi construiască un viitor cu Ferrari. Poziţia lui este diferită de cea a lui Alonso, care vrea să câştige imediat", a precizat francezul.

Via Motorsport

Comentarii (10)

  • cum a spus Montezemolo:Vettel este un cliet bun pt Ferrari(nu pilot ci client)....
    18 23
  • Bun, deci Vettel este bun pentru Ferrari dar oare Ferrari este buna pentru Vettel?
    19 9
  • muta pe DUCKYv tu nu ai treaba cu F1
    6 3
  • Vettel o sa faca treaba la ferrari nu ca gonflatul care se temea sa faca si o depasire
    FORZZA ROSA!
    21 24
  • anti vettel anti ferrari
    Dar vreau ca vettel sa castige campionatul cu ferrari la anul si nu numai, fan hamilton.
    11 15
  • Daca va castiga un titlu cu Ferrari Vettel sau Kimi , Alfonso se arunca in fata tramvaiului ! Chiar le doresc sa castige ... cu toate ca nu cred ... dar sunt sigur ca sunt niste informatii pe care Alison nu le arunca inca presei ... si mai au atuuri pana la noul sezon ... insa intradevar ... isi doresc o dezvoltare mai puternica a motorului (care a fost punct nevralgic in acest sezon) in timpul sezonului si consider ca e ok - pentru ca e F1 . Sa castige cel mai puternic !
    16 9
  • Dacă nu-i cal e bun si magarul
    8 13
  • Pe undeva Vettel este in situatia lui Schumi cand a venit la Ferrari, gasind o echipa incapabila sa castige, in restructurare, si trebuie sa gaseasca solutii pentru a castiga.
    Echipa cu Todt, Braen, etc si Schumi s-a dovedit castigatoare.
    Sa vedem actuala componenta ce va face intr-un an doi.
    11 4
  • N-ai cum sa compari un armasarii de rasa cu martoagele. Echipa lui Schumacher era sclipitoare, regulamentele erau facute pentru Ferrari, totul se juca in F1 ca sa revina Ferrari. In 2015? Echipa actuala? Vai si-amar....ma bucur pentru Vettel, are ocazia sa-si etaleze calitatile trambitate de fani.
    13 9
  • ctlnmihai
    Să vedem câtă răbdare o să aibă și Vettel....Eu cred că nu e așa răbdător
    5 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru