Rosberg: "Nu am niciun motiv să renunţ la lupta pentru titlu"

de Daniel Popescu
Joi, 23.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg admite că se gândeşte mai mult la interesele personale decât la cele ale echipei pentru care concurează şi anunţă că nu renunţă la lupta pentru titlul mondial.

Esential 17 puncte este avansul lui Lewis Hamilton in fruntea clasamentului general
3 este numarul curselor care au mai ramas din sezonul 2014
Lewis Hamilton a câştigat ultimele patru curse şi şi-a construit un avans de 17 puncte în faţa lui Nico Rosberg cu numai trei etape înainte de finalul sezonului, având astfel un ascendent moral important împotriva coechipierului său de la Mercedes.

Conştient că are nevoie de victorii, Rosberg este însă determinat să-şi joace şansa până la sfârşit, mai ales că se poate gândi mai mult la propriul interes după ce Mercedes a cucerit matematic titlul constructorilor.

"Cele trei circuite care au mai rămas (Austin, Interlagos şi Yas Marina) sunt printre favoritele mele. Nu m-am simţit niciodată împins într-un viraj. Sunt un vânător, am ieşit la vânătoare şi nu am niciun motiv să renunţ. Va fi o luptă dificilă pe parcursul a trei curse provocatoare şi nu am niciun dubiu că este momentul să mă gândesc mai mult la propriile interese, după ce m-am gândit la echipă", a declarat el.

De altfel, inclusiv cvadruplul campion mondial Alain Prost îi acordă şanse la titlu lui Rosberg, în ciuda faptului că îl consideră favorit pe Hamilton.

"Situaţia îi este mai favorabilă lui Hamilton, dar întotdeauna poate comite o greşeală la momentul nepotrivit.

Aş spune că Hamilton are 55% şanse la titlu, iar Rosberg 45%", a precizat francezul pentru publicaţia spaniolă AS.

Via Motorsport

Comentarii (7)

  • Hamilton...poate comite o greseala......sau mai bine spus :mai poate fi inca sabotat...asta este :Rosberg nu are nik special ....il ajuta masina !....departe de talentul lui Hamilton!
    14 19
  • Rosberg si cand da declaratii arata ca e un hot :faza cu vanatoarea a fost luata de la Hamilton.Sper sa se faca dreptate la finalul sezonului si Lewis Hamilton sa iasa campion caci neamtul rasfatat a aratat tot sezonul ca nu are valoare si nu e in stare sa castige in mod corect
    17 17
  • slanina cu ceapa
    rosberg nu are de ce sa lupte, hamilton se bate singur doar a demonstrat asta de atatea ori
    10 9
  • slanina
    Taci bai fasolare cu ciolan
    6 7
  • Sa va vedem pe trasee, nu prin declaratii.
    Eu unul sunt satul de astfel de vorbe.
    2 1
  • My friend Nik
    Niculaie, Ia cu coaja ba baiatule, ia ca poate-ti revii, te-a facut Hamilton pe unde te-a prins, tu ai castigat cand ala a avut probleme. Mai bagi niste frane dintr-alea hoate ca la Soci si gata ai castigat - locul 2 ca ala nu ti-l ia nimeni.
    3 5
  • Vyctor
    Rosberg este mai slabut decat Hamilton o stie toata lumea insa am vrea oricare dintre noi sa avem talentul , banii si femeile germanului asa ca sa stam in banca noastra
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru