Mick Schumacher

Luni, 21 Ianuarie 2019 | F1 TOP

Mick Schumacher, confirmat la Academia de Piloți Ferrari: "Voi face totul pentru a-mi îndeplini visul de a concura în Formula 1"

Ferrari a confirmat că Mick Schumacher a fost cooptat în Academia de Piloți, iar fiul septuplului campion mondial Michael Schumacher speră ca acest lucru să-l ajute să ajungă în Formula 1.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | F1 TOP

Fiul lui Schumacher, mai aproape de Formula 1: Mick Schumacher va fi confirmat ca pilot la Academia Ferrari și va participa la două teste

Mick Schumacher, fiul de 19 ani al septuplului campion mondial Michael Schumacher, va face parte din Academia de Piloți Ferrari și va participa la două teste de Formula 1 ale Scuderiei, potrivit presei din Italia.
Miercuri, 28 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Ferrari a dominat testele din Abu Dhabi: Vettel și Leclerc, cei mai buni timpi

Sebastian Vettel și Charles Leclerc au stabilit cei mai buni timpi în cele două zile de teste de la Abu Dhabi, în care piloții au evaluat pneurile pe care le va furniza Pirelli în sezonul următor.
Luni, 15 Octombrie 2018 | F1 TOP

Mick Schumacher, campion în Formula 3: "Sunt recunoscător că trăiesc acest vis"

Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher, a devenit campion în Formula 3 Europa în acest sezon și afirmă că este recunoscător pentru această performanță.
Luni, 08 Iunie 2015 | Formula 1

Video: Mick Schumacher şi-a fracturat mâna dreaptă după două accidente în cursele din Formula 4

Mick Schumacher a suferit două accidente în etapa de Formula 4 Germania de pe circuitul Red Bull Ring. Al doilea accident i-a provocat o fractură la mâna dreaptă.
Miercuri, 29 Aprilie 2015 | Formula 1

Poveştile motorsportului: copiii care calcă pe urmele gloriilor din Formula 1 - Schumacher, Newey, Fittipaldi şi Alesi

Mick Schumacher, Harrison Newey, Pietro Fittipaldi şi Giuliano Alesi sunt patru tineri piloţi de numai 15-18 ani care au debutat cu dreptul în Formula 4 şi calcă pe urmele mult mai celebrilor lor taţi.
Luni, 27 Aprilie 2015 | Formula 1

Video: Mick Schumacher a debutat cu o victorie în Formula 4 Germania

Mick Schumacher, fiul în vârstă de 16 ani al lui Michael Schumacher, a obţinut prima victorie în Formula 4 Germania chiar la etapa sa de debut în această competiţie.
Miercuri, 11 Martie 2015 | Formula 1

Fiul lui Adrian Newey va fi coechipierul lui Mick Schumacher în Formula 4 Germania

Harrison Newey, fiul lui Adrian Newey, va fi coechipierul lui Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher, în Formula 4 Germania.
Luni, 02 Martie 2015 | Formula 1

Fiul lui Michael Schumacher va concura în 2015 în Formula 4 Germania

Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial Michael Schumacher, a semnat un contract cu echipa Van Amersfoort Racing pentru a concura în Formula 4 Germania.
Vineri, 19 Decembrie 2014 | Formula 1

Mick Schumacher a pilotat pentru prima oară un monopost de curse

Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumjacher, a efectuat în această săptămână primul său test cu un monopost de curse şi ar putea concura în Formula 4 în 2016.
Marti, 23 Septembrie 2014 | Formula 1

Fiul lui Schumacher a devenit vicecampion în karting

Mick Schumacher, fiul de 15 ani al lui Michael Schumacher, a devenit vicecampion în karting. Tânărul german speră să devină campion mondial.

Tag-uri similare

Michael Schumacher, Mick Schumacher, Emerson Fittipaldi, Pietro Fittipaldi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru