Video: Mick Schumacher şi-a fracturat mâna dreaptă după două accidente în cursele din Formula 4

de Daniel Popescu
Luni, 08.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mick Schumacher a suferit două accidente în etapa de Formula 4 Germania de pe circuitul Red Bull Ring. Al doilea accident i-a provocat o fractură la mâna dreaptă.

Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial Michael Schumacher, a avut parte de un weekend de coşmar pe circuitul Red Bull Ring în cadrul etapei de Formula 4.

La aproximativ două luni după ce a obţinut prima victorie în cadrul etapei de la Oschersleben, germanul în vârstă de 16 ani a suferit două accidente. Primul dintre ele a avut loc în cadrul cursei de sâmbătă dimineaţă, când s-a lovit cu alţi piloţi şi nu a mai putut controla monopostul.

"Am încercat să depăşesc pe interior, dar el a intrat spre mine şi a trebuie să virez spre stânga. L-am lovit cu aripa mea faţă. Din păcate, am lovit şi monopostul din stânga mea. Ambele roţi faţă s-au detaşat de monopost şi nu am mai putut face nimic", a precizat el după cursă de sâmbătă.

Duminică dimineaţă, Schumacher a fost acroşat din lateral de austriacul Thomas Freining, iar în urma contactului germanul a lovit zidul cu partea frontală a monopostului. În ciuda faptului că impactul a avut loc la o viteză scăzută, o analiză medicală a evidenţiat că Schumacher a suferit o fractură la mâna dreaptă. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru