VIDEO: Interiorul noului Peugeot E-5008. Ecran panoramic de 21 de inch

de Tiberiu Safta
Luni, 26.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot a publicat un clip oficial cu interiorul noului SUV electric E-5008. Noul model primește un ecran panoramic cu o diagonală de 21 de inch.

Constructorul francez a dezvăluit un clip oficial cu interiorul noii generații E-5008, un viitor SUV electric cu 7 locuri. Mai multe detalii despre noul model vor fi dezvăluite în martie, însă Peugeot ne oferă câteva informații despre interiorul noului model.

Cea mai importantă dotare este reprezentată de Peugeot Panoramic i-Cockpit, un ecran panoramic cu rezoluție HD și cu diagonală de 21 de inch. Ecranul este, de asemenea, plutitor și curbat și combină afișajul head-up display cu ecranul tactil central.

De asemenea, efectul de plutire este amplificat de către iluminarea ambientală cu LED-uri. Sursa de lumină este situată chiar sub ecran.

La final, Peugeot descrie interiorul noului E-5008 ca fiind asemănător unei sufragerii. Așa cum spuneam, mai multe detalii despre noul model le vom afla în martie.

via Peugeot

Comentarii (4)

  • Chera Robinson
    nimic nou sub soare, acelasi design urat ca si la noul 3008
    3 11
  • Florin
    Tavrez ar trebui sa-i intrebe si pe altii...
    Pe cand un referendum privind prl in cauza
    2 0
  • bai robinet tu ai nevoie de un drug test!
    2 1
  • Ecran plutitor? Cre' că ar fi trebuit puse niște ghilimele, altfel este luat ad literam.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru