Nissan va prezenta un nou concept electric. Debutul programat în 2 februarie

de Alexandru Monenciu
Joi, 26.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul japonez de automobile anunță debutul unui nou concept electric. Prezentarea va avea loc în 2 februarie, potrivit unui clip video publicat de Nissan.

Japonezii de la Nissan au publicat un clip video care anunță debutul unui nou concept electric. Reprezentanții companiei nu au oferit mai multe detalii, dar imaginile și, mai ales, descrierea clipului sugerează că ar fi vorba despre conceptul Max-Out.

Constructorul nipon a dezvăluit prima dată acest concept, într-o serie de imagini digitale, în 2021. Între timp, Nissan pare că l-a construit și îl va prezenta "în carne și oase".

În data de 2 februarie, Nissan ne invită să "aflăm ce se întâmplă atunci când virtualul devine fizic," potrivit descrierii care însoțește clipul publicat de niponi.

Conceptul Max-Out este, pe scurt, o decapotabilă cu zero emisii, echipată cu două motoare electrice și sistem de tracțiune integrală. Specificațiile tehnice sunt necunoscute.

De asemenea, este puțin probabil ca acest concept să evolueze într-un model de serie.

via Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru