Video din dronă cu tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești. Ar putea fi inaugurat în 2023

de Alexandru Monenciu
Sambata, 10.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești ar putea fi inaugurat la finalul anului 2023 sau la începutul lui 2024. Un video din dronă ne dezvăluie stadiul în care se află acum tronsonul cu o lungime de 31.75 kilometri.

Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești are o lungime de 31.75 kilometri și este cuprins între localitățile Valea Mare (Slatina Nord-Est) și Colonești. Ordinul de începere al lucrărilor a fost semnat în luna ianuarie 2021.

În prezent, lucrările au ajuns la un stadiu de finalizare de 53%, dar un video din dronă ne dezvăluie exact cum se traduce acest procentaj.

Cei de la Pro Infrastructura notează că "Antreprenorul general, UMB, are un progres bun [...] Lucrările la terasamente sunt și ele înaintate, ajunse la cotă în mare parte din traseu." În consecință, tronsonul ar putea fi deschis fie la finalul anului 2023, fie la începutul lui 2024.

Chiar și așa, șoferii vor putea folosi aproximativ 15 kilometri din totalul de peste 30 de kilometri. "[...] Deoarece în capătul de est al lotului, la Colonești, nu avem nod și niciun fel de perspectivă pentru o descărcare temporară," mai explică ei.

Drumul Expres dintre Craiova și Pitești este împărțit în 4 loturi.

Cel mai lung are o lungime de 40 de kilometri.

via HotNews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru