Pitesti

Vineri, 16 Decembrie 2022 | Intern

ÎN SFÂRȘIT: Primii kilometri ai autostrăzii Sibiu - Pitești, deschiși circulației

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că primii kilometri ai autostrăzii Sibiu - Pitești au fost deschiși circulației rutiere. Este vorba despre tronsonului dintre Sibiu și Boița.
Sambata, 10 Decembrie 2022 | Intern

Video din dronă cu tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești. Ar putea fi inaugurat în 2023

Lotul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești ar putea fi inaugurat la finalul anului 2023 sau la începutul lui 2024. Un video din dronă ne dezvăluie stadiul în care se află acum tronsonul cu o lungime de 31.75 kilometri.
Marti, 18 Octombrie 2022 | Intern

Șeful Dacia: Motorul noului Jogger hibrid va fi produs la Mioveni

Potrivit șefului companiei Dacia, motorul care va echipa noul Jogger hibrid va fi produs în România, la Uzina Mecanică Dacia de la Mioveni. Din câte se pare, fabrica de la noi din țară va produce integral primul model hibrid al mărcii.
Vineri, 22 Iulie 2022 | Intern

Premierul României: Tronsonul 1 al drumului expres Craiova - Pitești nu va fi gata la timp

Tronsonul 1 al drumului expres Craiova - Pitești, cunoscut și ca "Autostrada Ford", nu va fi gata până la finalul anului, potrivit prim-ministrului Nicolae Ciucă.
Marti, 24 Mai 2022 | Intern

Imagini din dronă cu secțiunea 1 a autostrăzii A1 Sibiu - Pitești. Ar putea fi deschisă anul acesta

Autostrada A1 Sibiu - Pitești este împărțită în 5 secțiuni. Pe primul tronson, cu o lungime de 13.17 kilometri am putea circula până la finalul acestui an, după cum arată imaginile filmate cu drona.
Miercuri, 23 Februarie 2022 | Intern

VIDEO: Cum arată podul care traversează râul Olt de pe Drumul Expres Craiova-Pitești

Tronsonul 2 al Drumului Expres DX12 Craiova-Pitești ar putea fi deschis circulației în această primăvară. Pe această secțiune de circa 40 de kilometri se află și un pod care traversează râul Olt și care măsoară 1.7 kilometri. Noua porțiune de drum este o variantă de ocolire pentru Balș și Slatina.
Joi, 17 Februarie 2022 | Intern

Lucrări reluate pe șantierul "Autostrăzii Ford". Circulația ar trebui să fie deschisă anul acesta

Au fost reluate lucrările pe șantierul tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova - Pitești, între Craiova și Robănești. Circulația pe această porțiune ar trebui deschisă anul acesta, susține ministrul Transporturilor.
Miercuri, 02 Februarie 2022 | Intern

VIDEO: Cum arată lucrările de pe porțiunea de autostradă Pitești-Curtea de Argeș

Un nou material video arată cum s-au desfășurat până acum lucrările de pe porțiunea de autostradă care leagă Pitești de Curtea de Argeș. Porțiunea de drum va extinde cu 30 de kilometri lungimea Autostrăzii A1. Lucrările au început în septembrie 2021 și vor fi gata în 2024 sau 2025.
Duminica, 10 Aprilie 2016 | Industrie

Record intern stabilit de Renault: francezii au produs 3.3 milioane de motoare în 2015

Uzina de motoare de la Mioveni a participat activ la stabilirea unui record all-time pentru Renault: 3.3 milioane de motoare produse de marca franceză în 2015.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Intern

Drumul Expres Piteşti - Sibiu va fi transformat ulterior în autostradă

Ministrul Transporturilor a anunţat că traseul Sibiu - Piteşti va fi transformat în autostradă, dar va fi construit iniţial în configuraţia de drum expres, titrează Ziarul Financiar.
Marti, 18 Martie 2014 | Intern

Autostrada Sibiu-Piteşti a redevenit prioritară pentru Guvern

Tronsonul de autostradă dintre Sibiu şi Piteşti, esenţial atât pentru succesul uzinei Dacia, cât şi pentru creşterea exporturilor româneşti, va fi construcţie prioritară pentru Guvern, arată un document prezentat de Hotnews.
Miercuri, 04 Septembrie 2013 | Intern

CNADNR: Vrem să revizuim studiul de fezabilitate pentru Autostrada Sibiu-Piteşti

Reprezentanţii CNADNR susţin că trebuie să refacă studiul de fezabilitate realizat în 2008 pentru Autostrada Sibiu - Piteşti. Pasul ar fi necesar pentru a obţine finanţare europeană în proiectul care va fi derulat între 2014 şi 2020.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 03 Iunie 2011 | Intern

Dacia va opera mai multe acţiuni de protecţie a mediului în luna iunie

După ce a echipat complet noua grădiniţă din Mioveni, Dacia se va implica alături de elevii şi studenţii voluntari din Piteşti într-o serie de activităţi de protecţie a mediului.
Miercuri, 14 Ianuarie 2009 | Intern

Dacia ar putea reduce preturile cu 20%

Dacia ar putea reduce preturile la toate versiunile modelului Logan cu pana la 2000 de euro, conform vicepresedintelui Constantin Stroe.

Tag-uri similare

Dacia, Romania, Logan, pret, Pitesti, Constantin Stroe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru