VIDEO: Cum arată lucrările de pe porțiunea de autostradă Pitești-Curtea de Argeș

de Tiberiu Safta, Foto:Depositphotos.com
Miercuri, 02.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un nou material video arată cum s-au desfășurat până acum lucrările de pe porțiunea de autostradă care leagă Pitești de Curtea de Argeș. Porțiunea de drum va extinde cu 30 de kilometri lungimea Autostrăzii A1. Lucrările au început în septembrie 2021 și vor fi gata în 2024 sau 2025.

Autostrada A1, mai bine cunoscută ca București-Pitești, va fi extinsă în viitorul apropiat cu cel puțin 30 de kilometri. Mai exact, se lucrează, în prezent, la o porțiune de drum care va lega orașul Pitești de Curtea de Argeș.

CNAIR a semnat contractul pentru această porțiune de drum în mai 2020, cu firma italiană Astaldi. Din materialul video se poate observa concentrarea mare de utilaje pe porțiunea respectivă, unde se montează structurile pentru construcția podurilor și viaductelor.

În total, porțiunea de drum măsoară 30.35 de kilometri. Lucrările au început în septembrie 2021 și ar trebui să fie gata în trimestrul al patrulea din 2024 sau în trimestrul al doilea din 2025.

Conform proiectului, Autostrada A1 va trece prin lunca râului Argeș. Toate celelalte drumuri de legătură vor fi amplasate sub autostradă.

via Profit

Comentarii (1)

  • “CNAIR a semnat contractul pentru această porțiune de drum în mai 2020”, când ministru nu era favoritul vostru
    2 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru