Autostrada

Luni, 24 Aprilie | Intern

Moment istoric: În câteva luni, România atinge borna de 1.000 km de autostradă

În câteva luni, România ar putea atinge borna simbolică de 1.000 de kilometri de autostradă. Chiar și așa, tronsonul "aniversar" nu poate fi utilizat de șoferi, având în vedere că nu are conexiune cu infrastructura existentă.
Vineri, 17 Martie | Intern

Moment istoric: Încep lucrările la prima autostradă în zona montană a României

Autoritățile anunță că a fost emisă autorizația de construire a primei autostrăzi în zona montană a României. Este vorba despre tronsonul Tigveni - Curtea de Argeș, parte a autostrăzii Sibiu - Pitești.
Vineri, 23 Decembrie 2022 | Intern

A fost desemnat câștigătorul pentru construcția lotului 1 al autostrăzii Bacău - Pașcani

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a desemnat câștigătorul pentru construcția lotului 1 al autotrăzii Bacău - Pașcani, cu o lungime de 30.3 kilometri.
Vineri, 16 Decembrie 2022 | Intern

ÎN SFÂRȘIT: Primii kilometri ai autostrăzii Sibiu - Pitești, deschiși circulației

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că primii kilometri ai autostrăzii Sibiu - Pitești au fost deschiși circulației rutiere. Este vorba despre tronsonului dintre Sibiu și Boița.
Joi, 27 Octombrie 2022 | Intern

A fost semnat contractul pentru finalizarea Autostrăzii A3 Chețani - Câmpia Turzii

Autotrada A3 Chețani - Câmpia Turzii, singurul tronson lipsă dintre Târgu Mureș și Cluj-Napoca, are un nou constructor. Acesta are la dispoziție 21 de luni să finalizeze cei 15.7 kilometri, aflați deja la un stadiu de 40%.
Vineri, 14 Octombrie 2022 | Intern

Autostrada A1: un tronson de 9 kilometri va fi gata în 45 de luni

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, alături de CNAIR și firma UMB, au semnat contractul pentru construirea tronsonului lipsă între localitățile Margina și Holdea. Porțiunea de drum măsoară peste 9 kilometri și va fi gata în 45 de luni.
Luni, 10 Octombrie 2022 | Intern

Lotul 2 al Autostrăzii de Centură a Capitalei: au fost turnați primii kilometri de asfalt

Pe lotul 2 al Autostrăzii de Centură a Capitalei A0 au fost turnați primii kilometri de asfalt. Lucrările la acest tronson au început efectiv în luna august a acestui an.
Vineri, 02 Septembrie 2022 | Intern

Stadiul lucrărilor pe primul tronson al autostrăzii Sibiu - Pitești. Ar putea fi deschis până la finalul anului

Tronsonul Sibiu - Boița, primul din autostrada Sibiu - Pitești, ar putea fi gata până la finalul anului. Pe viaductul Tălmăcel s-au turnat, recent, segmentele.
Marti, 23 August 2022 | Intern

Autostrada Ploiești - Buzău: încep lucrările pe lotul 1, iar în 2025 ar putea fi deschis circulației

Încep lucrările pe lotul 1 al autostrăzii Ploiești - Buzău, parte din Autostrada Moldova (A7), anunță ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.
Joi, 11 August 2022 | Intern

Autostrada Ploiești-Buzău: în data de 22 august încep lucrările pe Lotul 1

CNAIR a emis Ordinul de începere a lucrărilor pentru Lotul 1 al autostrăzii Ploiești - Buzău. Porțiunea respectivă are o lungime de 21 de kilometri, iar construcția va începe în 22 august.
Vineri, 05 August 2022 | Intern

Ministrul Transporturilor: A fost desemnat constructorul pentru încă 2 tronsoane din Autostrada Moldovei

A fost desemnat constructorul pentru încă 2 (dintr-un total de 4) tronsoane din A7 - Autostrada Moldovei, anunță ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.
Luni, 01 August 2022 | Intern

Ministrul Transporturilor: Primul lot al autostrăzii Sibiu - Boița, deschis până la finalul anului

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, susține că primul lot al autostrăzii Sibiu - Boița, cu o lungime de 13 kilometri, va fi dat în folosință până la finalul acestui an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 25 Iulie 2022 | Intern

Cel mare mare viaduct de autostradă care se construiește în prezent în România. Ar putea fi gata anul acesta

Viaductul Tălmăcel se află pe tronsonul Sibiu - Boița (autostrada A1 Sibiu - Pitești) și este cel mai mare viaduct de autostradă care se construiește în prezent la noi în țară. Circulația ar putea fi deschisă anul acesta.
Marti, 24 Mai 2022 | Intern

Imagini din dronă cu secțiunea 1 a autostrăzii A1 Sibiu - Pitești. Ar putea fi deschisă anul acesta

Autostrada A1 Sibiu - Pitești este împărțită în 5 secțiuni. Pe primul tronson, cu o lungime de 13.17 kilometri am putea circula până la finalul acestui an, după cum arată imaginile filmate cu drona.
Luni, 23 Mai 2022 | Intern

VIDEO: Cum au avansat lucrările de pe tronsonul 2 al Autostrăzii de Centură A0 a Bucureștiului. Ar putea fi gata la finalul anului

Un clip publicat recent arată cum au avansat lucrările de pe cel de-al doilea tronson al Autostrăzii de Centură A0 din București. Această porțiune măsoară 16 kilometri și sunt șanse mari ca aceasta să fie completată la finalul acestui an.
Luni, 21 Martie 2022 | General

Limite de viteză mai mici cu 10 km/h pe autostrăzile din Europa. Scopul? Reducerea consumului de carburant

Agenția Internațională a Energiei (IEA) a propus ca limitele de viteză de pe autostrăzi să fie micșorate cu minim 10 km/h. Reducerea limitei de viteză va duce la economisirea de carburant în contextul crizei din prezent.
Luni, 21 Februarie 2022 | Intern

Constructorii desemnați pentru tronsonul Ploiești-Buzău al Autostrăzii Moldova A7

Asociația Pro Infrastructură a anunțat firmele de construcție care se vor ocupa de realizarea tronsoanelor dintre Buzău și Ploiești a Autostrăzii Moldovei A7. Noua porțiune de drum va măsura 63 de kilometri și ar trebui să fie gata în 2026.
Marti, 08 Februarie 2022 | Intern

S-a semnat contractul pentru începerea lucrărilor la Secțiunea 2 a autostrăzii Sibiu-Pitești

Ministerul Transporturilor a anunțat că a fost semnat un contract în valoare de aproape 1 miliard de euro pentru construirea Secțiunii 2 a autostrăzii Sibiu-Pitești, care va traversa Carpații. Porțiunea de drum va fi gata în 2027.
Miercuri, 02 Februarie 2022 | Intern

VIDEO: Cum arată lucrările de pe porțiunea de autostradă Pitești-Curtea de Argeș

Un nou material video arată cum s-au desfășurat până acum lucrările de pe porțiunea de autostradă care leagă Pitești de Curtea de Argeș. Porțiunea de drum va extinde cu 30 de kilometri lungimea Autostrăzii A1. Lucrările au început în septembrie 2021 și vor fi gata în 2024 sau 2025.
Miercuri, 19 Ianuarie 2022 | Intern

Primul tronson al autostrăzii A1 Sibiu - Pitești ar putea fi dat în circulație în 2022

Lucrările pe primul tronson al autostrăzii A1 Sibiu - Pitești avansează foarte bine, astfel că acesta ar putea fi dat în circulație la finalul acestui an, mai repede decât era prevăzut. Primele segmente ale viaductului Tălmăcel s-au unit.

Tag-uri similare

Audi, Alfa Romeo, China, accident, Marea Britanie, Italia, studiu, A3, autostrada, trafic
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru