Autostrada

Luni, 20 Septembrie | Intern

Fostul ministru al Transporturilor: "Lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș - Turda, finalizat în proporție de 98%"

Lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș - Turda este finalizat în proporție de 98%, susține fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă. Tronsonul respectiv are o lungime de 24.25 kilometri.
Luni, 13 Septembrie | Intern

Autostrada Nordului: o nouă licitație pentru lotul Baia Mare – Bistrița

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a relansat licitația pentru studiul de fezabilitate al lotului Baia Mare - Bistrița din viitoarea șosea de mare viteză Baia Mare - Suceava, cunoscută ca Autostrada Nordului. Valoarea estimată a licitației este de 21,57 milioane de lei.
Marti, 07 Septembrie | Intern

Autostrada Sibiu-Pitești: se lansează primele oferte pentru secțiunea care traversează munții

Termenul de depunere a ofertelor pentru proiectarea și execuția secțiunii 2 peste Carpați din Autostrada Sibiu - Pitești este 20 septembrie, a declarat Cătălin Drulă, la prezentarea bilanțului de opt luni în fruntea Ministerului Transporturilor.
Joi, 02 Septembrie | Intern

Au început lucrările la lotul 5 al autostrăzii Pitești - Sibiu. Are o lungime de 30 de kilometri

Constructorul italian Astaldi a început lucrările pe lotul 5 al autostrăzii Pitești - Sibiu. Tronsonul de drum are o lungime de 30.35 kilometri și începe unde se termină actuala A1 la Pitești (Bascov).
Vineri, 02 Iulie | Intern

CNAIR a scos la licitație supervizarea lucrărilor pentru cel mai scump lot de autostradă din România

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat licitația pentru supervizarea lucrărilor pe lotul 3 Cornetu - Tigveni din Autostrada Sibiu - Pitești. În cursa pentru cel mai mare contract de autostradă din România s-au înscris 15 candidați, din care au fost selectați șase luna trecută.
Miercuri, 02 Iunie | Intern

Autostrada Ploiești-Buzău a fost scoasă la licitație: costuri estimate la 5 miliarde de lei

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a scos la licitaţie lucrările de execuţie a autostrăzii Ploieşti - Buzău, cu cele trei loturi: Dumbrava-Mizil, Mizil-Pietroasele şi Pietroasele-Buzău.
Sambata, 12 Septembrie 2020 | Intern

CNAIR reia lucrările de reparație pe autostrada A2 București - Constanța: restricțiile de circulație intră în vigoare din 14 septembrie

CNAIR a anunțat că va relua lucrările de reparație pe 13 kilometri din cadrul autostrăzii A2 București - Constanța începând din 14 septembrie, astfel că va introduce anumite restricții de circulație.
Luni, 07 Septembrie 2020 | Intern

Autostrada Transilvania: a fost semnat contractul pentru tronsonul de 13.5 kilometri dintre Nuşfalău şi Suplacu de Barcău

Autoritățile au semnat un nou contract pentru proiectarea şi execuţia unui tronson din Autostrada Transilvania. Este vorba despre 13,5 kilometri între Nuşfalău şi Suplacu de Barcău, segment ce ar trebui realizat de turcii de la Nurol în termen de 24 luni. Valoarea contractului este de circa 384 milioane de lei.
Miercuri, 12 August 2020 | Intern

Tronsonul de 5 kilometri de pe Autostrada A3 dintre Biharia și Borș va fi deschis circulației în 4 septembrie

Circulația rutieră pe tronsonul de 5 kilometri dintre Biharia și Borș din cadrul autostrăzii A3 va fi inaugurată în 4 septembrie. Tronsonul face legătura cu autostrada M4 din Ungaria.
Luni, 10 August 2020 | Intern

Imagini cu primele lucrări la autostrada A3 Târgu Mureș - Ungheni: tronsonul ar trebui finalizat până la sfârșitul anului 2021

Lucrările la tronsonul Târgu Mureș - Ungheni de aproape 5 kilometri din cadrul autostrăzii A3 București - Borș au început în recent și ar trebui finalizate până la sfârșitul anului viitor.
Marti, 04 August 2020 | Intern

Promisiuni de la Ministerul Transporturilor: autostrada Comarnic-Braşov va avea tuneluri și va fi făcută cu fonduri europene sau în parteneriat cu BERD

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat că autostrada Comarnic-Braşov va fi construită fie cu fonduri europene, fie în baza unui parteneriat între autorităţile române şi Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD). Ministrul a mai spus că studiul de fezabilitate trebuie să fie revizuit, urmând să fie aleasă varianta cu tuneluri.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Intern

Tronsonul de 5 kilometri de pe Autostrada A3 dintre Biharia și Borș a fost finalizat: circulația va fi deschisă abia în toamnă

Lucrările la tronsonul de 5 kilometri dintre Biharia și Borș din cadrul autostrăzii A3 au fost finalizate, însă circulația rutieră va fi inaugurată cel mai probabil în toamnă, după stabilirea procedurilor de la granița cu Ungaria.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 19 Mai 2020 | Intern

Autoritățile au finalizat reabilitarea unui nou tronson din autostrada A2 București - Constanța: urmează noi restricții pe alte sectoare

Autoritățile au finalizat reasfaltarea unui tronson de 8 kilometri din cadrul autostrăzii A2 București - Constanța, iar în perioada următoare vor fi impuse retrictii pe un nou tronson de 11 kilometri.
Luni, 04 Mai 2020 | Intern

Lucrările de reabilitare la autostrada București - Constanța vor continua pe tot parcursul verii: "Avem șansa fantastică să terminăm lucrările în noiembrie"

Lucrările de reparație pe sectorul București - Fundulea al autostrăzii A2 către Constanța vor continua pe tot parcursul verii cu scopul ca acestea să fie finalizate în luna noiembrie.
Joi, 09 Aprilie 2020 | Intern

Reabilitarea unui prim sector de pe autostrada A2 București - Constanța s-a încheiat: porțiunea dintre kilometri 12 și 17 a fost redeschisă traficului

Lucrările la tronsonul dintre kilometri 12 și 17 ai autostrăzii A2 București - Constanța au fost finalizate, iar porțiunea de drum a fost redeschisă traficului. Lucrările vor continua însă pe alți 18 kilometri.
Marti, 18 Februarie 2020 | Intern

Autostrada A2 București - Constanța intră în reparații timp de doi ani: vor fi reabilitați 24 de kilometri

Un tronson de 24 de kilometri din autostrada A2 București - Constanța intră în reabilitare pentru o perioadă de doi ani în care rosturile de dilatație vor fi refăcute.
Marti, 27 Iunie 2017 | Intern

Primele detalii despre construcția autostrăzii Sibiu - Pitești: cele mai ușoare secțiuni necesită 4 ani de lucrări

Construcția primei secțiuni din autostrada Sibiu - Pitești va dura 3 ani, în timp ce ultima secțiune va necesita 4 ani de lucrări, însă nu este clar când vor începe efectiv lucrările la cele două șantiere.
Joi, 14 Iulie 2016 | Intern

Coşmarul Centurii Bucureştiului nu se mai termină: circulaţia pe cei 10 km între A1 şi Chitila ar putea fi oprită complet în august şi septembrie

Circulaţia pe un tronson de aproape 10 kilometri ai Şoselei de Centură a Bucureştiului care leagă Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti şi Chitila (DN7) ar putea fi blocată complet în august şi septembrie.
Marti, 05 Iulie 2016 | O lume nebuna

VIDEO: Un român a mers 15 kilometri pe contrasens pe o autostradă din Italia

Un român inconștient a circulat pe contrasensul unei autostrăzi din Italia. Rularea lui s-a întins pe 15 kilometri, timp în care a folosit chiar și banda a doua.
Miercuri, 01 Iunie 2016 | Intern

Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti şi DN1 Bucureşti - Ploieşti se reasfaltează: traficul va fi restricţionat timp de două luni

Traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti şi Drumul National DN1 Bucureşti - Ploieşti va fi restructionat în anumite zone până la sfârşitul lunii iulie, întrucât suprafaţa de rulare se reasfaltează.

Tag-uri similare

Audi, Alfa Romeo, China, accident, Marea Britanie, Italia, studiu, A3, trafic, autostrada
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru