Noi promisiuni de la Minister: Până la final de 2024 vor fi dați în circulație minim 200 km de autostradă

de Alexandru Monenciu
Joi, 17.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, până la finalul anului 2024 vor fi dați în circulație minim 200 de kilometri de autostradă. În cazul optimist, ar putea fi deschiși 300 de kilometri de drum de mare viteză.

În viitorul nu foarte îndepărtat, țara noastră va atinge pragul simbolic de 1.000 de kilometri de autostradă. Asta în contextul în care problema infrastructurii a fost neglijată în ultimii 30 de ani.

Acum, ministrul Transporturilor susține că până la finalul anului viitor, România va da în circulație cel puțin 200 de kilometri de autostradă, scrie Profit.ro.

"Eu am spus că până la finalul anului viitor [...] adică 2023 și 2024 minimul de kilometri pe care să-l dăm în circulație să fie de 200. Eu vă asigur că până la finalul anului 2024 acest lucru se va întâmpla. Ba chiar, din contră, [...] acest număr, de 200 până la sfârșitul lui 2024 va fi depășit. Cert," a declarat Sorin Grindeanu.

Ministrul de resort a mai spus și că există un scenariu optimist, în care România să dea în circulație 300 de kilometri de autostradă până la finalul anului 2024.

"Nu e vorba de finanțare sau de alte lucruri, ci și de anumite condiții meteo," a mai arătat Grindeanu.

via Profit.ro

Comentarii (2)

  • abia asteptam! pana atunci ne pregatim cu panglicile!
    2 0
  • Vin alegerile. Nu-l costă nimic să vândă vise naivilor.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru