Autostrada Ploiești-Buzău: în data de 22 august încep lucrările pe Lotul 1

de Alexandru Monenciu, Foto: Depositphotos.com
Joi, 11.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
CNAIR a emis Ordinul de începere a lucrărilor pentru Lotul 1 al autostrăzii Ploiești - Buzău. Porțiunea respectivă are o lungime de 21 de kilometri, iar construcția va începe în 22 august.

Muntenia și Moldova vor fi legate de Autostrada A7, iar tronsonul Ploiești - Buzău este prima secțiune a acestui drum de mare viteză.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grideanu, anunță acum că CNAIR a emis Ordinul de începere a lucrărilor pentru Lotul 1 al acestei porțiuni, cu o lungime de 21 de kilometri. Construcția efectivă va începe în 22 august, scriu cei de la Profit.

"Din 22 august începe construcția pe Lotul 1 al autostrăzii Ploiești - Buzău. CNAIR a dat astăzi Ordinul de începere a lucrărilor pe lotul Dumbrava - Mizil, cu o lungime de 21 de kilometri," a declarat Grindeanu.

Constructorul are la dispoziție 20 de luni pentru finalizarea lucrărilor.

via Profit.ro

Comentarii (8)

  • Fapte, nu vorbe.
    3 0
  • 'Farmecul' austostrazii A7 e ca 'rupe' traditia licitatiilor design & build de la precedentele santiere. Aici s-a mers pe licitatie de proiectare si separat licitatie de executie pe proiectul insusit de CNDAR. Asta inseamna ca de la momentul semnarii contractului constructorul poate intra in santier rapid nu dupa 1,2 sau 3 ani ca la schema anterioara. Desigur ca pot sa apara si aici piedici neprevazute: site-uri arheologice, mutari de utilitati, inflatie ridicata, intrari in insolventa ale antreprenorilor sau subcontractorilor, lipsa cronica de forta de munca sau chiar de materiale (a se vedea 'competitia' pt balast generata de multele santiere din zona Bucurestiului, A0 & co). Sper sa existe Autorizatie de Constructie pt tot lotul, setul complet de Exproprieri, Acord de Mediu etc, obstacole redutabile la proiectele anterioare ...
    6 0
  • Mircea Badea
    1km pe luna? dar lucreaza doar cu un muncitor? si ala ruda cu iohanis...
    3 4
  • N am inteles niciodata logica statului roman... de ce naiba nu se concentreaza sa termine o data cap coada cele 2 autostrazi dinspre vest, sa poti merge blana pana in est, si tot incep tot felu de cioturi de autostrazi peste tot in tara.
    4 1
  • @10:55...e logic de ce...
    0 1
  • @15:30... autorizație de CONSTRUIRE
    0 4
  • fiindca securistii tarii si ue au decis sa ramanem saraci..
    2 2
  • se construiesc autostrazi in zone unde traficul e mare. Cauta hartile de trafic pe net si o sa vezi ca chiar in acele zone se construiesc autostrazi.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru