Ministrul Transporturilor: Primul lot al autostrăzii Sibiu - Boița, deschis până la finalul anului

de Alexandru Monenciu, Foto: Depositphotos.com
Luni, 01.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, susține că primul lot al autostrăzii Sibiu - Boița, cu o lungime de 13 kilometri, va fi dat în folosință până la finalul acestui an.

Aflat în județul Călărași, pentru a verifica stadiul lucrărilor la Pasajul Drajna, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vorbit și despre primul lot al autostrăzii Sibiu - Boița.

Potrivit acestuia, tronsonul cu o lungime de 13 kilometri va fi dat în circulație până la finalul acestui an, scriu cei de la Profit.ro.

"La sfârșitul acestui an, primul lot să fie dat în circulație, ceea ce ar însemna începutul acestui proiect pe care, ca țară, îl avem de 30 de ani indiferent cine a fost la guvernare, adică trecerea Carpaților cu o autostradă. Pe datele pe care le am acum, lotul Sibiu - Boița se va da în circulație," a spus Grindeanu.

Autostrada Sibiu - Pitești are o lungime de peste 122 de kilometri și este împărțită în 5 secțiuni. 4 dintre acestea au deja contractele semnate.

via Profit.ro

Comentarii (2)

  • Mircea Badea
    ce rusine..autostrada de 13 km...nu se inteleg la furaciuni..iar ue aplauda...
    2 3
  • Ia zi geniule, in alte tari se deschid autostrazi de 300km dintr-un foc?
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru