Sibiu

Marti, 23 Martie | Intern

Continental deschide două centre publice de vaccinare împotriva COVID-19 la Timișoara și Sibiu

Compania germană Continental, cu peste 20.000 de angajați în România, a anunțat deschiderea a două centre publice de vaccinare împotriva COVID-19 în Timișoara și Sibiu, două dintre locațiile unde își desfășoară activitatea pe plan local.
Miercuri, 19 August 2020 | Intern

Competiția Transylvania Classic are loc la Sibiu în perioada 20-22 august: 25 de mașini electrice la start

Competiția de regularitate Transylvania Classic va avea loc la Sibiu în perioada 20-22 august, iar la start se vor alinia 25 de echipaje cu mașini electrice precum Porsche Taycan, Tesla Model 3, BMW i3 sau Renault Zoe.
Joi, 19 Martie 2020 | Intern

Continental a investit 200 de milioane de euro în România în 2019: compania anunță noi angajări în funcție de evoluția industriei auto

Continental a investit 200 de milioane de euro în România în 2019 în activități de cercetare și dezvoltare și va face noi angajări în acest an în funcție de modul în care va evolua industria auto.
Vineri, 20 Decembrie 2019 | Intern

Inginerii Continental din România au contribuit la dezvoltarea serverului de aplicații pentru Volkswagen ID.3: acesta permite actualizări software prin internet

Serverul de aplicații disponibil pe hatchback-ul electric Volkswagen ID.3 a fost dezvoltat de o echipă internațională Continental, inclusiv cu ingineri din Sibiu, Timișoara și Iași.
Sambata, 19 Octombrie 2019 | Intern

Continental se extinde la Sibiu: două noi clădiri vor fi recepționate până la sfârșitul anului

Continental a anunțat extinderea sediului său din Sibiu cu două noi clădiri ce vor fi recepționate până la sfârșitul anului. Prima este dedicată producției, iar a doua va găzdui activitățile de cercetare și dezvoltare.
Marti, 20 August 2019 | Motorsport

5 echipaje au concurat în competiția dedicată mașinilor electrice la Sibiu Rally România 2019: Alex Filip și Cristiana Oprea au câștigat cu un Renault Zoe

Echipajul format din Alex Filip și Cristiana Oprea a câștigat competiția dedicată mașinilor electrice din cadrul Sibiu Rally România la volanul unui Renault Zoe.
Sambata, 10 August 2019 | Motorsport

Sibiu Rally România are și în acest an o competiție dedicată mașinilor electrice: echipajele vor parcurge 360 de kilometri în perioada 15-17 august

Sibiu Rally România, competiția de regularitate dedicată mașinilor clasice, va avea și în acest an o clasă specială pentru mașini electrice, care vor parcurge în total 360 de kilometri în perioada 15-17 august.
Sambata, 15 Iunie 2019 | Intern

Wi-Fi gratuit în peste 100 de autobuze din Sibiu: parteneriat între primărie, Continental și Orange

Sibiul beneficiază de Wi-Fi gratuit în peste 100 de autobuze ale societății de transport public local Tursib, în urma unui parteneriat între primărie și companiile Continental și Orange. Călătorii pot accesa rețeaua “Continental” fără a introduce o parolă, iar Primăria și Tursib pot interacționa cu cetățenii prin transmiterea de informații de interes public în portalul de acces Wi-Fi.
Marti, 28 Noiembrie 2017 | Intern

Posturi vacante: francezii de la Faurecia caută 110 muncitori pentru fabrica de scaune auto din județul Sibiu

Producătorul francez de echipamente auto Faurecia caută 110 muncitori pentru fabrica sa din Tălmaciu (județul Sibiu), acolo unde produce scaune auto.
Luni, 27 Noiembrie 2017 | Intern

Se caută specialiști: Continental vrea 90 de ingineri pentru centrul de cercetare și dezvoltare din Sibiu

Grupul german Continental a scos pe piață aproape 90 de posturi vacante la centrul de cercetare și dezvoltare din Sibiu.
Marti, 22 Decembrie 2015 | Intern

Sibiul ajunge pe harta celor mai faimoase curse de mașini istorice, alături de Mille Miglia sau Concorso d`Eleganza Villa d`Este

Vești foarte bune pentru fanii mașinilor clasice. Raliul Sibiului a fost inclus de anul viitor în programul Federației Internaționale de Vehicule Istorice, alături de curse celebre, cum este cea de la Mille Miglia.
Marti, 28 Iulie 2015 | Intern

Fost ministru al Transporturilor: "Trebuie oprită circulația pe lotul 3 din autostrada Sibiu-Orăștie"

Alexandru Nazare, un fost Ministru al Transporturilor, a declarat că lotul trei din Autostrada Sibiu-Orăștie este periculos pentru cei care îl parcurg și că ar trebui oprită circulația pe acesta pentru siguranța cetățenilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 16 Iunie 2015 | Intern

Alfa Fest, întrunirea anuală a pasionaților mărcii italiene, a adunat 100 de mașini pe Transfăgărșan

Fanii Alfa Romeo din România au organizat în weekend cea de-a zecea întrunire națională. Peste 100 de mașini au participat la Alfa Fest 2015, derulat la Sibiu.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Intern

Drumul Expres Piteşti - Sibiu va fi transformat ulterior în autostradă

Ministrul Transporturilor a anunţat că traseul Sibiu - Piteşti va fi transformat în autostradă, dar va fi construit iniţial în configuraţia de drum expres, titrează Ziarul Financiar.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | Intern

Autostrăzi în România: lotul 3 al autostrăzii Orăştie-Sibiu va fi inaugurat în 14 noiembrie, deşi mai necesită lucrări

Lotul 3 al autostrăzii Orăştie - Sibiu va fi inaugurat cu două zile înainte de turul doi al alegerilor prezindenţiale 2014. Jurnaliştii de la mai multe publicaţii susţin că tronsonul de autostradă nu este încă finalizat şi prezintă risc de alunecări de teren.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Feature

În căutarea fotografiei perfecte. Pasul 1: Călătorie prin infern

Automarket a plecat prin Europa pentru a găsi fotografia auto perfectă. Au fost câteva zile cu peisaje fascinante, colorate de prezenţa unuia dintre cele mai dorite modele ale momentului: BMW M4. Prima oprire: Transfăgărăşan. La răsărit. Pe zăpadă. Pur şi simplu spectaculos.
Miercuri, 02 Aprilie 2014 | Intern

Ultimul segment al autostrăzii Sibiu-Orăştie va fi finalizat în luna noiembrie

Lotul trei al autostrăzii Sibiu-Orăştie, ultimul necesar completării traseului de 92 de kilometri, va fi dat în folosinţă până la finele lunii noiembrie, promite Dan Şova, Ministrul Transporturilor.
Marti, 18 Martie 2014 | Intern

Autostrada Sibiu-Piteşti a redevenit prioritară pentru Guvern

Tronsonul de autostradă dintre Sibiu şi Piteşti, esenţial atât pentru succesul uzinei Dacia, cât şi pentru creşterea exporturilor româneşti, va fi construcţie prioritară pentru Guvern, arată un document prezentat de Hotnews.
Miercuri, 04 Septembrie 2013 | Intern

CNADNR: Vrem să revizuim studiul de fezabilitate pentru Autostrada Sibiu-Piteşti

Reprezentanţii CNADNR susţin că trebuie să refacă studiul de fezabilitate realizat în 2008 pentru Autostrada Sibiu - Piteşti. Pasul ar fi necesar pentru a obţine finanţare europeană în proiectul care va fi derulat între 2014 şi 2020.
Marti, 14 Decembrie 2010 | Intern

Autostrada Orăştie-Sibiu va avea 82 de kilometri şi va fi gata în 2015

România va avea o nouă autostradă: Orăştie-Sibiu. Aceasta va fi finalizată în 2015 şi va avea o lungime de 82 de kilometri.

Tag-uri similare

WRC, motorsport, raliuri, Raliul Sibiului, raliu, CNR, Sibiu, IRC, concurenti, Raliu Sibiu
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru