Sibiu

Marti, 28 Iulie 2015 | Intern

Fost ministru al Transporturilor: "Trebuie oprită circulația pe lotul 3 din autostrada Sibiu-Orăștie"

Alexandru Nazare, un fost Ministru al Transporturilor, a declarat că lotul trei din Autostrada Sibiu-Orăștie este periculos pentru cei care îl parcurg și că ar trebui oprită circulația pe acesta pentru siguranța cetățenilor.
Marti, 16 Iunie 2015 | Intern

Alfa Fest, întrunirea anuală a pasionaților mărcii italiene, a adunat 100 de mașini pe Transfăgărșan

Fanii Alfa Romeo din România au organizat în weekend cea de-a zecea întrunire națională. Peste 100 de mașini au participat la Alfa Fest 2015, derulat la Sibiu.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Intern

Drumul Expres Piteşti - Sibiu va fi transformat ulterior în autostradă

Ministrul Transporturilor a anunţat că traseul Sibiu - Piteşti va fi transformat în autostradă, dar va fi construit iniţial în configuraţia de drum expres, titrează Ziarul Financiar.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | Intern

Autostrăzi în România: lotul 3 al autostrăzii Orăştie-Sibiu va fi inaugurat în 14 noiembrie, deşi mai necesită lucrări

Lotul 3 al autostrăzii Orăştie - Sibiu va fi inaugurat cu două zile înainte de turul doi al alegerilor prezindenţiale 2014. Jurnaliştii de la mai multe publicaţii susţin că tronsonul de autostradă nu este încă finalizat şi prezintă risc de alunecări de teren.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Feature

În căutarea fotografiei perfecte. Pasul 1: Călătorie prin infern

Automarket a plecat prin Europa pentru a găsi fotografia auto perfectă. Au fost câteva zile cu peisaje fascinante, colorate de prezenţa unuia dintre cele mai dorite modele ale momentului: BMW M4. Prima oprire: Transfăgărăşan. La răsărit. Pe zăpadă. Pur şi simplu spectaculos.
Miercuri, 02 Aprilie 2014 | Intern

Ultimul segment al autostrăzii Sibiu-Orăştie va fi finalizat în luna noiembrie

Lotul trei al autostrăzii Sibiu-Orăştie, ultimul necesar completării traseului de 92 de kilometri, va fi dat în folosinţă până la finele lunii noiembrie, promite Dan Şova, Ministrul Transporturilor.
Marti, 18 Martie 2014 | Intern

Autostrada Sibiu-Piteşti a redevenit prioritară pentru Guvern

Tronsonul de autostradă dintre Sibiu şi Piteşti, esenţial atât pentru succesul uzinei Dacia, cât şi pentru creşterea exporturilor româneşti, va fi construcţie prioritară pentru Guvern, arată un document prezentat de Hotnews.
Miercuri, 04 Septembrie 2013 | Intern

CNADNR: Vrem să revizuim studiul de fezabilitate pentru Autostrada Sibiu-Piteşti

Reprezentanţii CNADNR susţin că trebuie să refacă studiul de fezabilitate realizat în 2008 pentru Autostrada Sibiu - Piteşti. Pasul ar fi necesar pentru a obţine finanţare europeană în proiectul care va fi derulat între 2014 şi 2020.
Marti, 14 Decembrie 2010 | Intern

Autostrada Orăştie-Sibiu va avea 82 de kilometri şi va fi gata în 2015

România va avea o nouă autostradă: Orăştie-Sibiu. Aceasta va fi finalizată în 2015 şi va avea o lungime de 82 de kilometri.
Joi, 07 Ianuarie 2010 | Intern

Raliul Sibiului 2010 este in calendarul Intercontinental Rally Challenge

Cea de-a zecea etapa a Raliului Sibiului va avea loc in perioada 15-18 iulie 2010. Startul festiv are loc pe 15 iulie in Piata Mare a orasului Sibiu.
Vineri, 17 Iulie 2009 | Motorsport

PREVIEW: Raliul Sibiului 2009

Editia de anul acesta a Raliului Sibiului a adunat la start mai putin concurenti decat anul trecut. Weekendul se anunta insa agitat, concurenta fiind la fel de acerba ca si in anii trecuti.

Tag-uri similare

WRC, motorsport, raliuri, raliu, Raliul Sibiului, CNR, Sibiu, IRC, concurenti, Raliu Sibiu
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru