Posturi vacante: francezii de la Faurecia caută 110 muncitori pentru fabrica de scaune auto din județul Sibiu

de Petre Barac
Marti, 28.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorul francez de echipamente auto Faurecia caută 110 muncitori pentru fabrica sa din Tălmaciu (județul Sibiu), acolo unde produce scaune auto.

Furnizor de piese auto pentru Jaguar Land-Rover, Volvo, Ford sau Renault, francezii de la Faurecia au intrat în România în anul 2003.

Cu peste 3.300 de angajați în țara noastră, Faurecia caută să-și extindă numărul de salariați și anunță 110 posturi vacante pentru fabrica sa de scaune auto de la Tălmaciu, județul Sibiu.

De când au intrat în România, francezii au construit 5 fabrici: la Tălmaciu, Sibiu (scaune auto), Craiova, Dolj (sisteme de control a emisiilor), Mioveni, Argeș (sisteme de interior), Râmnicu Vâlcea (scaune auto) și cea mai recentă (foto), în Argeș (sisteme de interior).

Faurecia este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente auto din lume, având trei divizii cheie: scaune auto, sisteme de control a emisiilor și sisteme de interior.

Via Profit.ro

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru