Autostrada Bacău - Pașcani: a fost emisă Autorizația de construire pentru ultimul lot

de Alexandru Monenciu
Joi, 13.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
A fost emisă Autorizația de construire pentru ultimul lot al autostrăzii Bacău - Pașcani, anunță ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Tronsonul are o lungime de 28.09 kilometri.

Secțiunea de autostradă Bacău - Pașcani, parte din așa numită Autostradă a Moldovei, are o lungime totală de 77 de kilometri. Este împărțită în 3 loturi: Săucești - Trifești, Trifești - Gherăești/Mircești și Mircești - Pașcani.

Acum, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță că a fost emisă Autorizația de construire pentru ultimul lot, adică Mircești - Pașcani, scriu cei de la Profit.ro.

Acesta are o lungime de 28.09 kilometri. Constructorul are la dispoziție 30 de luni pentru finalizarea lucrărilor.

"Ordinul pentru începerea lucrărilor pe cei 28.9 kilometri ai acestui lot va fi emis în data de 2 mai. Lotul 3 al autostrăzii Bacău - Pașcani (parte din Autostrada Moldovei A7) are o valoare contractuală de 1.76 miliarde de lei și este finanțat prin PNRR", a transmis Grindeanu.

via Profit.ro

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru