Video din dronă cu prima autostradă care va fi inaugurată în 2024

de Alexandru Monenciu
Luni, 08.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În următoarele două luni urmează să fie deschisă circulația rutieră pe o porțiune de 6.3 kilometri de pe Autostrada de Centură a Capitalei, dar și încă un tronson de 6 kilometri. În total, vor fi puțin peste 23 de kilometri de autostradă pe A0 Sud.

Loturile 1 și 2, de pe Autostrada de Centură A0 a Capitalei, au același constructor. Dacă primul lot are o lungime de 16.93 kilometri (A2-Jilava), cel de-al doilea măsoară 16.3 kilometri și se întinde de la Jilava la DN6/Bragadiru.

Teoretic, lotul 2 a fost finalizat, iar pe o porțiune de aproape 10 kilometri, de la DN6 la DN5, a fost deschisă circulația rutieră chiar înaintea finalului de an. Pe restul de 6.3 kilometri, din același lot 2, nu se poate circula, încă, pentru că nu au o continuare pentru trafic.

Așadar, constructorul trebuie să termine acum lucrările necesare pe Lotul 1, astfel încât să poată fi deschisă circulației porțiunea dintre A0 și DN4.

În aproximativ două luni, lucrările ar trebuie să fie finalizate. Astfel, la acel moment, vom avea circa 23 de kilometri noi de autostradă pe A0 Sud. Cu alte cuvinte, cei 16.3 kilometri de pe Lotul 2 și alți 6 kilometri de pe Lotul 1.

Filmarea de mai jos, realizată cu drona, ne arată care sunt, în acest moment, stadiul lucrărilor.

via HotNews

Comentarii (1)

  • Și după 2 luni se închide??? :)))
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru