OFICIAL: A fost deschisă circulația pe primul tronson al Autostrăzii Centura București

de Tiberiu Safta
Joi, 30.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Începând din această săptămână, circulația pe primul tronson al Autostrăzii Centura București a fost deschisă. Pentru moment se poate circula doar pe 10 kilometri din cei 19 kilometri finalizați.

După mulți ani de lucrări și de șantiere în zonă, prima porțiune a Autostrăzii Centura București A0 a fost deschisă circulației în această săptămână. Mai exact, este vorba despre Lotul 2 al noii autostrăzi, între nodul rutier cu DN1 și nodul cu Autostrada A3.

Această porțiune are o lungime de 19 kilometri. Pentru început, circulația va fi deschisă doar pe primii 10 kilometri ai acestei porțiuni. Abia de anul viitor se va putea circula pe toată porțiunea, după ce va fi asigurată legătura cu lotul 3 al autostrăzii.

Lucrările pentru lotul 2 al Autostrăzii A0 au început în august 2022 și au fost terminate cu 7 luni înainte de expirarea termenului contractual.

via Profit

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru