Cum arată noul giratoriu suspendat de pe Centura București: va fi gata în două săptămâni

de Tiberiu Safta
Luni, 10.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un nou clip publicat pe Youtube arată stadiul lucrărilor la giratoriul suspendat de pe Centura București. Finalizarea noului giratoriu ar urma să fie gata în două săptămâni.

Construcția giratoriului suspendat de pe Centura București este aproape de final. Pasajul Olteniței, așa cum va fi numit acest giratoriu, ar urma să fie gata în două săptămâni, potrivit Asociației Pro Infrastructură. Noul pasaj este o reconfigurare majoră a intersecției dintre Centura București DNCB și DN4 la ieșirea din Popești-Leordeni.

Noua porțiune de drum are o lungime totală de 3.7 kilometri și cuprinde 4 benzi de circulație. Valoarea costurilor de construcție este estimată la 35.5 milioane de euro, iar construcția pasajului a început în august 2020. Termenul de finalizare a fost de 6 luni pentru proiectare, respectiv de 24 de luni pentru execuția lucrării.

În prezent, Pasajul Olteniței este gata în proporție de 78%. Giratoriul ar urma să fie deschis circulației în 25 aprilie, cel târziu.

via Hotnews

Comentarii (3)

  • Mircea Badea
    de ce suspenda daca nu e alt drum pe sub?
    0 7
  • @Badea
    E drumul de fier "uuuu-ciu-ciu-ciu"... asa ca doar un pod putea face trecerea peste centura (fara blocaje cu bariera), dar cum unii au nevoie sa faca stanga iar altii dreapta (din orice directie ar veni ei), iar pe pod nu poti vira stg-drt, nu mai bine iei un giratoriu si-l faci pod, suspendandu-l? Dar nu-ti stresa tu linistea sufleteasca cu astfel de neclaritati, lasa inginerii sa se preocupe de astfel de rezolvari utile umanitatii.
    8 0
  • Mircea, uneori insiști in “inteligenta” ceva mai rar… cum sa nu fie drum pardon drumuri pe sub??? așa ceva…
    De văzut când rezolva benzile lipsa la capătul podului. Altfel degeaba aduci traficul de pe doua, trei direcții si tu îl bagi in pâlnie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru