Centura bucuresti

Joi, 30 Noiembrie 2023 | Intern

OFICIAL: A fost deschisă circulația pe primul tronson al Autostrăzii Centura București

Începând din această săptămână, circulația pe primul tronson al Autostrăzii Centura București a fost deschisă. Pentru moment se poate circula doar pe 10 kilometri din cei 19 kilometri finalizați.
Luni, 29 Mai 2023 | Intern

Pasajul Oltenița, peste centura București, a fost deschis circulației

A fost deschisă circulația rutieră pe pasajul Oltenița, astfel că legătura dintre București și Popești Leordeni, nu va mai interesecta la nivel Centura Capitalei, anunță șeful CNAIR, Cristian Pistol.
Luni, 10 Aprilie 2023 | Intern

Cum arată noul giratoriu suspendat de pe Centura București: va fi gata în două săptămâni

Un nou clip publicat pe Youtube arată stadiul lucrărilor la giratoriul suspendat de pe Centura București. Finalizarea noului giratoriu ar urma să fie gata în două săptămâni.
Luni, 23 Mai 2022 | Intern

VIDEO: Cum au avansat lucrările de pe tronsonul 2 al Autostrăzii de Centură A0 a Bucureștiului. Ar putea fi gata la finalul anului

Un clip publicat recent arată cum au avansat lucrările de pe cel de-al doilea tronson al Autostrăzii de Centură A0 din București. Această porțiune măsoară 16 kilometri și sunt șanse mari ca aceasta să fie completată la finalul acestui an.
Sambata, 22 Ianuarie 2022 | Intern

VIDEO: Cum au avansat lucrările de pe Autostrada de Centură A0 la intersecția cu Autostrada Soarelui

Lucrările de pe Autostrada de Centură a Bucureștiului A0, au avansat semnificativ în zona de legătură cu Autostrada Soarelui. Până acum, au fost montate pilele pentru noul pod care va trece deasupra Autostrăzii A2. În total, noua autostradă din jurul Bucureștiului va măsura 101 kilometri, dintre care 52 de kilometri ar trebui să fie gata în următorii doi ani.
Marti, 09 Noiembrie 2021 | Intern

VIDEO: Giratoriul suspendat de la Domnești a fost montat complet peste Centura Capitalei

Pasajul de la Domnești, de tip giratoriu suspendat, a fost montat complet peste Centura Capitalei. În prezent, stadiul fizic al lucrărilor a ajuns la 45%.
Sambata, 16 Octombrie 2021 | Intern

VIDEO: Forma finală, de giratoriu suspendat, a Pasajului Domnești, de pe Centura Capitalei

Un clip recent, filmat cu drona, dezvăluie cum arată Pasajul Domnești, de pe Centura Capitalei. Acesta va fi un giratoriu suspendat.
Vineri, 01 Octombrie 2021 | Intern

Zi istorică pentru Centura Bucureștiului: Pasajul Mogoșoaia, inaugurat cu 6 luni mai devreme

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat deschiderea traficului pe Pasajul Mogoșoaia.
Duminica, 12 Septembrie 2021 | Intern

Centura București: licitație pentru construirea a cinci pasarele pietonale

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit o ofertă la licitația pentru construirea a cinci pasarele pietonale pe Centura Capitalei, între DN1 și DN1A. Oferta a fost depusă de o asociere condusă de clujenii de la Transferoviar Grup, care operează și trenuri pe ruta București Nord - Aeroport Otopeni.
Luni, 23 August 2021 | Intern

Ministrul Transporturilor: “Pasajul Mogoșoaia va fi terminat în octombrie, înainte de termen”

Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a anunțat că anul acesta vor fi finalizate următoarele proiecte de infrastructură rutieră: Pasajul Mogoșoaia, Centura Mihăilești și drumul rapid Vama Giurgiu - DN5.
Vineri, 13 August 2021 | Intern

Centura București va fi lărgită la patru benzi între A2 și DN5: licitația a fost lansată

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat vineri licitația pentru studiul de fezabilitate necesar lărgirii la patru benzi a tronsonului din Centura București cuprins între A2 și DN5.
Miercuri, 19 Mai 2021 | Intern

Ministrul Transporturilor: “În 2024 se va putea circula pe întregul inel sudic al Autostrăzii de Centură Bucureşti-Sud”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă, a declarat că, în anul 2024, se va putea circula pe întregul inel sudic al Autostrăzii de Centură Bucureşti-Sud (A0 Sud).
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 18 Mai 2021 | Intern

Stadiul celor trei giratorii suspendate care se construiesc pe Centura de Sud a Bucureștiului

Centura de Sud a Capitalei va avea nu mai puțin de trei pasaje rutiere, sub forma unor sensuri giratorii suspendate. În acest fel va putea fi ocolită și linia de cale ferată lipită de actuala centură.
Joi, 13 Februarie 2020 | Intern

Centura București: CNAIR invită Tirrena Scavi să semneze contractul pentru lărgirea la patru benzi a tronsonului DN2-A2

CNAIR se pregătește să semneze contractul pentru lărgirea la patru benzi a tronsonului DN2 – A2, care face parte din Centura de Nord a Capitalei. Italienii de la Tirrena Scavi au fost invitați să semneze actele pe 14 februarie. Termenul de finalizare este de 15 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.
Joi, 14 Iulie 2016 | Intern

Coşmarul Centurii Bucureştiului nu se mai termină: circulaţia pe cei 10 km între A1 şi Chitila ar putea fi oprită complet în august şi septembrie

Circulaţia pe un tronson de aproape 10 kilometri ai Şoselei de Centură a Bucureştiului care leagă Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti şi Chitila (DN7) ar putea fi blocată complet în august şi septembrie.
Miercuri, 22 Octombrie 2014 | Intern

Centura Capitalei nu va fi modernizată mai devreme de 2018

Reprezentanţii CNADNR au anunţat că nu este planificată nicio modernizare a Şoselei de Centură care înconjoară Bucureştiul până în anul 2018. Cei 32 de kilometri dintre Glina şi Domneşti reprezintă o bună parte din segmentul amânat pentru modernizare.
Marti, 28 Mai 2013 | Intern

Sorin Oprescu: "Voi finaliza trei proiecte mari de infrastructură rutieră în Bucureşti până în 2016"

Sorin Oprescu, Primarul Capitalei, a participat astăzi la evenimentul Mediafax care viza subiectul "Oraşele de mâine". Primarul a anunţat proiectele pe care le va finaliza până în 2016, când i se va încheia mandatul.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru