Autostrada A2

Vineri, 07 Iulie 2023 | Intern

Circulație fără restricții pe podul de la Fetești. Taxa de pod rămâne suspendată

Potrivit ministrului Transporturilor, circulația rutieră pe podul de la Fetești, de pe Autostrada Soarelui, a fost deschisă pe ambele sensuri după 5 luni în care au avut loc lucrări de reabilitare. Taxa de pod rămâne suspendată.
Marti, 16 Mai 2023 | Intern

Taxa de pod de la Fetești, suspendată "în mod sigur" de la 1 iunie

Ministrul Transporturilor anunță că taxa de pod de la Feteși va fi suspendată "în mod sigur" de la 1 iunie. Această măsură va fi în vigoare până când se vor termina lucrările de reabilitare a podului peste brațul Borcea.
Miercuri, 22 Februarie 2023 | Intern

Autostrăzile A1, A2 și A3 vor fi lărgite la 3 benzi pe sens

Potrivit secretarului de stat în Transporturi, Ionel Scrioșteanu, autostrada A1 București - Pitești și două tronsoane din autostrăzile A2 și A3 vor fi lărgite la 3 benzi pe sens. Documentația de atribuire pentru elaborarea studiilor de fezabilitate a fost trimisă spre validare.
Joi, 19 Mai 2022 | Intern

Autostrada Soarelui, închisă pe timpul nopții în apropiere de București

Autostrada Soarelui A2 va fi închisă pe timpul nopții, pentru lucrări, în apropriere de București. În această perioadă, circulația va fi deviată pe alte rute, în funcție de categoriile de vehicule.
Marti, 15 Februarie 2022 | Intern

CNAIR: Reîncep lucrările de reabilitare a Podului de la Cernavodă

Lucrările de reabilitare a Podului de la Cernavodă sunt programate să reînceapă în perioada 15 februarie - 21 aprilie 2022, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
Miercuri, 17 Februarie 2021 | Intern

CNAIR reîncepe reparaţiile pe A2: lucrări până la sfârșitul lunii mai pe sectorul București-Fundulea

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că joi vor reîncepe lucrările de reparaţii pe autostrada A2. Traficul va fi deviat de pe o cale pe alta pe sectorul București-Fundulea.
Marti, 19 Mai 2020 | Intern

Autoritățile au finalizat reabilitarea unui nou tronson din autostrada A2 București - Constanța: urmează noi restricții pe alte sectoare

Autoritățile au finalizat reasfaltarea unui tronson de 8 kilometri din cadrul autostrăzii A2 București - Constanța, iar în perioada următoare vor fi impuse retrictii pe un nou tronson de 11 kilometri.
Luni, 04 Mai 2020 | Intern

Lucrările de reabilitare la autostrada București - Constanța vor continua pe tot parcursul verii: "Avem șansa fantastică să terminăm lucrările în noiembrie"

Lucrările de reparație pe sectorul București - Fundulea al autostrăzii A2 către Constanța vor continua pe tot parcursul verii cu scopul ca acestea să fie finalizate în luna noiembrie.
Joi, 09 Aprilie 2020 | Intern

Reabilitarea unui prim sector de pe autostrada A2 București - Constanța s-a încheiat: porțiunea dintre kilometri 12 și 17 a fost redeschisă traficului

Lucrările la tronsonul dintre kilometri 12 și 17 ai autostrăzii A2 București - Constanța au fost finalizate, iar porțiunea de drum a fost redeschisă traficului. Lucrările vor continua însă pe alți 18 kilometri.
Marti, 18 Februarie 2020 | Intern

Autostrada A2 București - Constanța intră în reparații timp de doi ani: vor fi reabilitați 24 de kilometri

Un tronson de 24 de kilometri din autostrada A2 București - Constanța intră în reabilitare pentru o perioadă de doi ani în care rosturile de dilatație vor fi refăcute.
Miercuri, 14 Noiembrie 2018 | Intern

Autostrada A2 va intra în reparații majore pe segmentul București - Fundulea: lucrările vor dura doi ani

Autostrada A2 va intra în reparații majore de la km 12 la km 36 pe segmentul dintre București și Fundulea. Lucrările vor dura doi ani, însă vor avea loc doar primăvara și toamna.
Vineri, 21 Octombrie 2016 | Intern

Pleci la mare în toamna asta? Traficul pe autostrada Bucureşti - Constanţa, restricţionat la o bandă pe sens cu 60 km/h între Lehliu şi Feteşti

Au început lucrările de reparaţii la autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, din cauza cărora traficul rutier va fi restricţionat la o bandă pe sens cu 60 km/h între Lehliu şi Feteşti până în 15 noiembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 14 Iulie 2016 | Intern

Coşmarul Centurii Bucureştiului nu se mai termină: circulaţia pe cei 10 km între A1 şi Chitila ar putea fi oprită complet în august şi septembrie

Circulaţia pe un tronson de aproape 10 kilometri ai Şoselei de Centură a Bucureştiului care leagă Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti şi Chitila (DN7) ar putea fi blocată complet în august şi septembrie.
Miercuri, 28 Mai 2014 | Intern

Şeful CNADNR: "Din 2015 vrem să introducem o taxă pentru autostrăzile A1 şi A2"

Autostrăzile A1 şi A2 vor avea acces cu taxă din 2015, anunţă Digi 24. Vestea vine de la Narcis Neagu, director general CNADNR, care a discutat despre subiect în cadrul unei conferinţe organizate de Ziarul Financiar.
Marti, 01 Aprilie 2014 | Intern

Autostrada Bucuresti-Constanţa va primi perdele forestiere împotriva viscolului

Autorităţile vor instala o perdea forestieră pe tronsonul Cernavodă-Feteşti al Autostrăzii A2. Primul tronson va avea o lungime de 11 kilometri şi o grosime situată între 11 şi 30 de metri, pentru protecţia împotriva viscolului.
Marti, 28 Mai 2013 | Intern

Sorin Oprescu: "Voi finaliza trei proiecte mari de infrastructură rutieră în Bucureşti până în 2016"

Sorin Oprescu, Primarul Capitalei, a participat astăzi la evenimentul Mediafax care viza subiectul "Oraşele de mâine". Primarul a anunţat proiectele pe care le va finaliza până în 2016, când i se va încheia mandatul.
Joi, 29 Noiembrie 2012 | Intern

România: Autostrada Soarelui a fost finalizată după 30 de ani

La 30 de ani de la începerea lucrărilor, Autostrada A2, a doua din România, a fost finalizată astăzi, după ce ultimul tronson, care leagă Cernavodă de Medgidia a fost dat în folosinţă.
Joi, 19 Iulie 2012 | Intern

Tronsonul Bucureşti-Ploieşti (A3) şi Autostrada Soarelui (A2) au fost deschise circulaţiei

19 iulie 2012 este ziua în care România a inaugurat o autostradă completă. De azi ne vom putea bucura de o Autostradă a Soarelui deschisă complet şi vom putea circula pe A3 de la Bucureşti la Ploieşti.

Tag-uri similare

Autostrazi, Autostrada A3, Autostrada A2, autostrada Romania, autostrada Bucuresti-Pitesti, autostrada Cernavoda-Medgidia, autostrada Medgidia-Murfatlat, autostrada Murfatlar-Constanta, Autostrada Sorealui, circulatie spre mare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru