Feedback

Autostrazi

Luni, 14 Septembrie | Intern

Un tronson de 18 kilometri din autostrada A3 București - Borș este aproape finalizat: circulația ar putea fi inaugurată în 18 septembrie

Tronsonul de aproape 18 kilometri dintre Iernut și Chețani din cadrul autostrăzii A3 București - Borș ar putea fi inaugurat în 18 septembrie, potrivit unor informații neoficiale.
Vineri, 11 Septembrie | Intern

Video: Lucrările la primul tronson din autostrada Sibiu - Pitești au ajuns la un grad de realizare de 20%

Tronsonul Sibiu - Boița de aproape 14 kilometri din cadrul autostrăzii Sibiu - Pitești a ajuns la un grad de realizare de 20% în primele cinci luni de la startul lucrărilor.
Joi, 03 Septembrie | Intern

Proiect nou pentru autostrada A3 Ploiești - Brașov: lucrările ar urma să fie finalizate în 2029

Noul proiect pentru autostrada Ploiești - Brașov prevede un traseu nou în zona stațiunilor Bușteni și Sinaia, iar viteza maximă va fi de 120 km/h. Lucrările ar urma să înceapă în 2024 și să fie finalizate în 2029.
Marti, 18 August | Intern

Încep lucrările la autostrada de centură București: autostrada A0 ar trebui finalizată în 2024

Lucrările la autostrada de centură București au început marți pe un tronson din partea de sud a orașului. Întreaga autostradă are 102 kilometri și ar trebui inaugurată în 2024.
Joi, 23 Iulie | General

Germania vrea să propună o taxă pentru circulația pe autostrăzi în toate statele Uniunii Europene

Germania intenționează să propună introducerea unei taxe pentru circulația pe autostrăzi în toate statele din Uniunea Europeană ca măsură de protecție a mediului înconjurător.
Miercuri, 01 Iulie | Intern

Autoritățile recunosc că autostrada Sibiu - Pitești nu va fi gata în 2030, dar apar noi promisiuni: "Vom lucra la 3.000 de kilometri de autostradă"

Autoritățile au anunțat că autostrada Sibiu - Pitești nu va fi terminată nici până în 2030, însă în același timp anunță că vor începe lucrări la 3.000 de kilometri de autostrăzi și drumuri expres.
Joi, 18 Iunie | Intern

Uniunea Europeană anticipează că autostrada Sibiu - Pitești nu va fi terminată până în 2030: "Birocrația ridicată împiedică o implementare eficientă"

Curtea de Conturi a Uniunii Europene anticipează că autostrada Sibiu - Pitești nu va fi terminată până în 2030 din cauza birocrației ridicate care împiedică o implementare eficientă.
Luni, 18 Mai | Intern

Video. Cum decurg lucrările la primul șantier al autostrăzii Sibiu - Pitești: constructorul a realizat 8% din proiect în prima lună

Autoritățile au publicat un clip video cu lucrările efectuate în prezent la primul șantier al autostrăzii Sibiu - Pitești. Constructorul afirmă că în prima lună a efectuat deja 8% în proiect.
Marti, 12 Mai | Intern

Autostrada Sibiu - Pitești: a fost semnat contractul pentru segmentul de 30 de kilometri de la Pitești la Curtea de Argeș

Contractul pentru segmentul de 30 de kilometri de la Pitești la Curtea de Argeș din cadrul autostrăzii Sibiu - Pitești a fost semnat, iar lurarile ar trebui finalizate în 2025.
Marti, 05 Mai | Intern

Proiect pilot pe autostrăzile din România: săgeți de avertizare pentru păstrarea distanței de siguranță între mașini

Pe autostrăzile din România ar putea apărea un marcaj rutier sub forma unor săgeți de avertizare pentru păstrarea distanței de siguranță între mașini, cu scopul de a preveni riscul unor accidente.
Vineri, 24 Aprilie | Intern

Infrastructura rutieră a României în 2019: doar 44% din rețeaua de drumuri publice este asfaltată

Doar 44% din rețeaua de drumuri publice de peste 86.000 kilometri din România era asfaltată la sfârșitul anului trecut, în timp ce rețeaua de autostrăzi a ajuns la numai 866 de kilometri.
Joi, 16 Aprilie | Intern

Stadiul lucrărilor la autostrăzi: încă 64 kilometri de pe A10 și A3 ar putea fi terminați până la sfârșitul anului

40 de kilometri din autostrada A10 Sebeș - Turda și aproximativ 24 de kilometri de pe autostrada A3 ar putea fi terminați până la sfârșitul acestui an, potrivit estimărilor făcute de Ministerul Transporturilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 31 Martie | Intern

Au început lucrările la autostrada Sibiu - Pitești: șantierul a fost deschis pe un lot de 13 kilometri al secțiunii Sibiu - Boița

Ministerul Transporturilor a anunțat startul lucrărilor la autostrada Sibiu - Pitești. Primul șantier este deschis pe un lot de 13 kilometri din cadrul secțiunii Sibiu - Boița, iar lucrările ar trebui finalizate în 3 ani.
Marti, 04 Februarie | Intern

Fantezie pe hârtie: Guvernul publică o hartă cu autostrăzile care vor exista în România în 2030

Guvernul a publicat o hartă cu autostrăzile care vor exista în România în anul 2030, iar aceasta include autostrăzile A1 Sibiu - Pitești, A8 Târgu Mureș - Ungheni sau A3 Comarnic - Brașov.
Luni, 20 Ianuarie | Intern

Autoritățile lansează noi promisiuni: "Autostrăzile Pitești - Sibiu și Comarnic - Brașov vor fi realizate în 5 ani"

Autostrăzile Pitești - Sibiu și Comarnic - Brașov vor fi finalizate în termen de 5 ani, potrivit declarațiilor făcute de premierul României.
Luni, 06 Ianuarie | Intern

România ar putea inaugura circa 90 de kilometri de autostradă în 2020: aproape toate loturile fac parte din autostrada A3

România ar putea finaliza în acest an aproximativ 90 de kilometri de autostradă, care fac parte în special din autostrada A3, dar și din autostrada A10.
Joi, 02 Ianuarie | Mediu

Va fi impusă o limită de viteză pe autostrăzile germane? Discuțiile continuă între politicieni, asiguratori și polițiști

70% dintre autostrăzile germane nu se află sub incidența unei limite de viteză. Dacă o parte dintre politicieni susțin impunerea unei viteze maxime de 130 km/h, alții susțin că o limitare nu ar rezolva problemele de mediu. Asiguratorii și poliția cer studii clare care să indice efectele reale ale unei limitări.
Miercuri, 25 Decembrie 2019 | Intern

România are încă 21 de kilometri de autostradă: lotul 3 al segmentului A1 Lugoj - Deva, inaugurat cu limitare de 80 km/h

Autoritățile au inaugurat în această săptămână lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva cu o limitare de viteză de 80 km/h și cu restricții de tonaj de 7.5 tone.
Marti, 17 Decembrie 2019 | Intern

61% din lungimea rețelei rutiere a României are durata de funcționare expirată: "Întreaga rețea riscă să fie distrusă"

Ministerul Transporturilor avertizează că 61% din lungimea totală a rețelei rutiere a României are durata de funcționare expirată și că, în absența unor fonduri corespunzătoare, "întreaga rețea va fi distrusă".
Vineri, 25 Octombrie 2019 | Intern

Proiecte de infrastructură propuse de noul Guvern: autostrăzile Sibiu - Pitești și Comarnic - Brașov, drumul expres Craiova - Pitești și inelul feroviar pentru București

Autostrada Comarnic - Brașov, drumul expres Craiova - Pitești și un inel feroviar în jurul Bucureștiului se numără printre proiectele de infrastructură incluse în noul program de guvernare.

Tag-uri similare

China, Autostrazi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru