Ministrul Transporturilor, după 12 luni de mandat: “Am dat în trafic 46 de kilometri de autostradă, urmează alți 43 km până la sfârșitul anului”

de Paul Cosma
Marti, 03.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rețeaua de autostrăzi din România a crescut cu 46 de kilometri în ultimele 12 luni, iar Ministrul Transporturilor susține că alți 43 de kilometri vor fi “dați în trafic” până la sfârșitul anului. În ultimul an, autoritățile au semnat contracte de proiectare şi execuţie pentru 436 de kilometri de autostrăzi, drumuri expres, variante ocolitoare şi drumuri naţionale.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, și-a prezentat marți bilanțul după un an de guvernare. Bode a spus că, în ultimele 12 luni, a deschis noi șantiere și a repornit “proiecte esențiale peste care se aşternuse praful în sertarele companiilor din portofoliul Ministerului Transporturilor.”

Potrivit ministrului, între noiembrie 2019 și noiembrie 2020 “s-au dat în trafic 46 de kilometri de autostradă”, iar alți 43 de kilometri vor fi recepționați până la sfârșitul anului.

Într-un an de guvernare, au fost semnate contracte de proiectare şi execuţie pentru 436 de kilometri de autostrăzi, drumuri expres, variante ocolitoare şi drumuri naţionale în valoare de circa 8 miliarde de lei, a declarat ministrul Transporturilor.

Până la sfârșitul lui 2020, Lucian Bode își propune ca România să aibă un total de 315 kilometri de infrastructură rutieră modernizată.

Via News.ro

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    au conectat casele lui iohanus?

    terminati cu vrajeala, nu mai vin alegerile..
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru