Ministrul Transporturilor: A fost desemnat câștigătorul ultimului lot din Autostrada Moldovei

de Alexandru Monenciu
Vineri, 30.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, anunță că a fost desemnat câștigătorul ultimului lot din Autostrada A7 (Moldovei), sectorul Bacău - Pașcani.

Autostrada A7, cunoscută și ca Autostrada Moldovei, începe să prindă contur. Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, anunță că a fost desemnat și câștigătorul ultimului lot de pe A7, sectorul Bacău - Pașcani.

"Lotul 3, Mircești - Pașcani, a fost adjudecat de același constructor român care a câștigat și celelalte 2 loturi ale secțiunii Bacău - Pașcani," a declarat Grindeanu.

Compania UMB, căci despre ea este vorba, lucrează în prezent la toate loturile dintre Focșani și Bacău, dar și la 2 tronsoane dintre Buzău și Focșani.

În ceea ce privește lotul 3 Bacău - Pașcani, cu o lungime de 28 de kilometri, constructorul are la dispoziție 30 de luni pentru execuție, în contextul în care proiectarea este deja făcută.

Pe acest tronson vor fi construite 38 de poduri și pasaje, inclusiv un nod rutier turbion, o premieră pentru țara noastră. Acesta va fi situat mai la sud de Pașcani.

via HotNews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru