Drumul Expres Craiova - Pitești: A fost semnat contractul pentru finalizarea tronsonului 1

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 09.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, CNAIR a semnat contractul pentru finalizarea lucrărilor pe tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova - Pitești. Acesta are o lungime de 17.7 kilometri.

În decembrie 2022, autoritățile au reziliat contractul cu firma care trebuia să construiască tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova - Pitești, cu o lungime de 17.7 kilometri. La acea vreme, stadiul lucrărilor era la 56.07%, transmite Profit.ro.

Acum, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță că a fost semnat un nou contract pentru finalizarea lucrărilor pe această porțiune de drum. Constructorul are la dispoziție 18 luni pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

Tot anul trecut, anunță Grindeanu, "a fost deschisă circulația pe Tronsonul 2, între Robănești și Valea Mare. În prezent, sunt în execuție Tronsonul 3, între Valea Mare și Colonești și Tronsonul 4, Colonești - Oarja - Pitești."

Stadiul lucrărilor pe tronsonul 3 a ajuns la 76%, astfel că traficul ar putea fi deschis până la sfârșitul anului. Tronsonul 4 va fi dat în folosință în 2024.

La final, Drumul Expres Craiova - Pitești va avea o lungime totală de 121 kilometri.

via Profit.ro

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru