Drum expres

Joi, 28 Martie | Intern

Se deschide circulația pe primul drum expres din vestul țării

Începând de azi, România va avea încă 13 kilometri de drum expres, primul drum de acest fel din vestul țării. Este vorba despre tronsonul care leagă Oradea de Autostrada A3 (Borș) și care, ulterior, va face parte din DEx 16 care va lega Oradea de Arad.
Miercuri, 09 August 2023 | Intern

Drumul Expres Craiova - Pitești: A fost semnat contractul pentru finalizarea tronsonului 1

Potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, CNAIR a semnat contractul pentru finalizarea lucrărilor pe tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova - Pitești. Acesta are o lungime de 17.7 kilometri.
Sambata, 10 Decembrie 2022 | Intern

Video din dronă cu tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești. Ar putea fi inaugurat în 2023

Lotul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești ar putea fi inaugurat la finalul anului 2023 sau la începutul lui 2024. Un video din dronă ne dezvăluie stadiul în care se află acum tronsonul cu o lungime de 31.75 kilometri.
Joi, 01 Septembrie 2022 | Intern

România va mai avea un Drum Expres: va lega Satu Mare de graniță

A fost avizat Studiul de Fezabilitate pentru realizarea Drumului Expres care va lega Centura Municipiului Satu Mare de graniță, transmite secretarul de stat în Transporturi, Ionel Irinel Scrioșteanu.
Joi, 28 Iulie 2022 | Intern

De astăzi se poate circula pe întregul tronson 2 al Drumului Expres Craiova - Pitești

Circulația rutieră a fost deschisă pe Lotul 2, Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova - Pitești. Așadar, acum se poate circula pe întregul tronson 2, anunță ministrul Transporturilor.
Vineri, 22 Iulie 2022 | Intern

Drumul Expres care ocolește Slatina va fi deschis circulației în 28 iulie

Tronsonul Drumului Expres Craiova - Pitești, care ocolește Slatina (cu o lungime de peste 20 de kilometri), va fi deschis circulației în 28 iulie, anunță premierul Nicolae Ciucă și ministrul Transporturilor.
Vineri, 22 Iulie 2022 | Intern

Premierul României: Tronsonul 1 al drumului expres Craiova - Pitești nu va fi gata la timp

Tronsonul 1 al drumului expres Craiova - Pitești, cunoscut și ca "Autostrada Ford", nu va fi gata până la finalul anului, potrivit prim-ministrului Nicolae Ciucă.
Vineri, 13 Mai 2022 | Intern

Codul rutier, modificat: limita de viteză pe drumurile expres, mărită la 120 km/h

Președintele României a promulgat proiectul de lege conform căruia limita de viteză pentru drumurile expres este majorată până la 120 km/h. Legea intră în vigoare la 3 zile după publicarea în Monitorul Oficial.
Marti, 12 Aprilie 2022 | Intern

Noi detalii despre drumul expres Craiova - Lugoj: studiile de fezabilitate, realizate în mai puțin de 2 ani

Ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, a oferit mai multe detalii despre viitorul drum expres Craiova - Lugoj. Printre altele, oficialul a declarat că, de fapt, drumul va porni de la Filiași, nu de la Craiova.
Miercuri, 23 Februarie 2022 | Intern

VIDEO: Cum arată podul care traversează râul Olt de pe Drumul Expres Craiova-Pitești

Tronsonul 2 al Drumului Expres DX12 Craiova-Pitești ar putea fi deschis circulației în această primăvară. Pe această secțiune de circa 40 de kilometri se află și un pod care traversează râul Olt și care măsoară 1.7 kilometri. Noua porțiune de drum este o variantă de ocolire pentru Balș și Slatina.
Joi, 17 Februarie 2022 | Intern

Lucrări reluate pe șantierul "Autostrăzii Ford". Circulația ar trebui să fie deschisă anul acesta

Au fost reluate lucrările pe șantierul tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova - Pitești, între Craiova și Robănești. Circulația pe această porțiune ar trebui deschisă anul acesta, susține ministrul Transporturilor.
Luni, 31 Ianuarie 2022 | Intern

VIDEO: Stadiul lucrărilor la drumul expres Brăila - Galați. Ar trebui să fie gata în 2023

Un video din dronă ne arată în ce stadiu se află drumul expres care se construiește în prezent între Brăila și Galați. Lucrările au început în luna octombrie 2021 și ar trebui finalizate până în toamna lui 2023.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 27 Ianuarie 2022 | Intern

10 drumuri expres radiale vor fi construite între București, Autostrada A0 și localitățile vecine

CNAIR a semnat un protocol de colaborare cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană București prin care vor fi demarate studiile de fezabilitate cu privire la construirea unor noi drumuri de legătură din jurul capitalei. Vor fi construite 10 drumuri expres radiale care vor lega capitala de viitoarea Autostradă A0 și de câteva localități din afara Bucureștiului.
Marti, 11 Ianuarie 2022 | Intern

Drum de mare viteză București - Alexandria: a fost ales câștigătorul care va elabora studiul de fezabilitate

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a ales câștigătorul care va elabora studiul de fezabilitate pentru viitorul drum de mare viteză București - Alexandria. Durata contractului este de 17 luni.
Sambata, 08 Ianuarie 2022 | Intern

Drumul expres Arad-Oradea va fi racordat la rețeaua de autostrăzi din Ungaria

Potrivit declarațiilor oferite de președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, guvernul din Ungaria ar fi interesat de un proiect care să lege drumul expres Arad-Oradea de rețeaua de autostrăzi din statul vecin.
Marti, 28 Decembrie 2021 | Intern

Drumul expres Galați - Brăila: a fost emisă autorizația de construcție

A fost emisă autorizația de construcție a drumului expres Galați - Brăila, anunță președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea. Drumul va avea o lungime de circa 11 kilometri și câte două benzi pe sens.
Luni, 27 Decembrie 2021 | Intern

În ce stadiu se află drumul de mare viteză Craiova - Drobeta Turnu Severin - Lugoj

Compania de Austostrăzi anunță că a fost desemnat câștigătorul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției drumului de mare viteză Craiova - Drobeta Turnu Severin - Lugoj. Acesta va avea o lungime de circa 250 de kilometri.
Vineri, 17 Decembrie 2021 | Intern

Ministrul Transporturilor: 40 de km din Drumul Expres Craiova-Pitești, deschiși circulației în primul semestru din 2022

Potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, primii 40 de kilometri din Drumul Expres Craiova - Pitești vor fi deschiși circulației în primul semestru din 2022.
Marti, 14 Decembrie 2021 | Intern

Prima "autostradă nemțească" din România va fi inaugurată înainte de termen

Potrivit celor mai recente informații, noul drum expres din beton către podul Giurgiu - Ruse, supranumit și prima "autostradă nemțească" de la noi din țară, va fi deschis circulației în jurul datei de 20 decembrie. Înaintea termenului contractual.
Vineri, 26 Noiembrie 2021 | Intern

A fost semnat contractul pentru studiul de fezabilitate al drumului expres București - Târgoviște

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că a fost semnat contractul pentru elaborarea studiilor de Prefezabilitate și Fezabilitate ale viitorului drum expres București - Târgoviște.

Tag-uri similare

drum expres, Agigea, Constanta - 23 august, drum expres la mare, pod nou Agigea, pod vechi Agigea
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru