Drum expres

Luni, 25 Octombrie 2021 | Intern

Va fi construit un drum expres București - Târgoviște: 2 benzi pe sens și nu va trece prin localitați

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea Studiului de Fezabilitate a noului drum expres care va lega Bucureștiul de Târgoviște.
Marti, 18 Mai 2021 | Intern

Drumul expres cu plăci de beton care ocolește Giurgiu și ajunge direct în vama cu Bulgaria, gata anul acesta

Un nou drum expres se construiește lângă Giurgiu, o șosea nouă care ocolește orașul și ajunge direct în vama cu Bulgaria, un proiect care a început să prindă contur în teren, și pe care Ministerul Transporturilor îl vrea finalizat chiar în acest an.
Marti, 18 Mai 2021 | Intern

Promisiunea premierului Cîțu: autostrada A7 Pașcani – Suceava – Siret va fi gata până în 2026

Premierul Florin Cîțu a declarat că “avem varianta finală” pentru autostrada Pașcani – Suceava – Siret, iar promisiunea șefului Guvernului este că acest tronson va fi finalizat până în 2026.
Sambata, 03 Aprilie 2021 | Intern

CNAIR anunță o "mobilizare impresionantă" pe “Autostrada Ford”

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat imagini cu lucrările pe drumul expres Craiova – Pitești și anunță că primul strat de asfalt a fost turnat pe tronsonul al doilea.
Joi, 25 Martie 2021 | Intern

UE alocă 726 de milioane de euro pentru construirea drumului expres Craiova – Piteşti

Uniunea Europeană va contribui cu 726 de milioane de euro la construirea drumului expres Craiova – Piteşti, care ar trebui finalizat în 2023.
Vineri, 07 Iulie 2017 | Intern

Undă verde pentru drumul expres Craiova - Pitești: lucrările vor dura cel puțin 3 ani

Drumul expres Craiova - Pitești va necesita un an pentru proiectare și alți doi ani pentru execuția lucrărilor, potrivit anunțului pentru lansarea licitației.
Luni, 19 Iunie 2017 | Intern

Primele detalii despre drumul expres Craiova - Pitești: va avea două benzi pe sens și se va circula cu maxim 130 km/h

Drumul expres Craiova - Pitești va avea o lungime de 121 de kilometri, câte două benzi pe sens, iar viteza maximă va fi similară cu cea de pe autostrăzi, de 130 km/h.
Miercuri, 07 Septembrie 2016 | Intern

Adio, aglomeraţie spre sudul litoralului? Drum expres de 22 de kilometri de pe autostrada A4 până la 23 august, pentru a evita Agigea şi Eforie

Autorităţile vor să construiască până în 2018 un drum expres de 22 de kilometri care să facă legătura între autostrada A4 şi localitatea 23 August, pentru a evita tranzitarea localităţilor Agigea şi Eforie în drum spre sudul litoralului.

Tag-uri similare

drum expres, Agigea, Constanta - 23 august, drum expres la mare, pod nou Agigea, pod vechi Agigea
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru