Drum expres Craiova-Pitesti

Joi, 24 Martie | Intern

Ministrul Transporturilor: Primul lot al Drumului Expres Craiova - Pitești, deschis circulației în scurt timp

Potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, primul lot al Drumului Expres Craiova - Pitești va fi dat în circulație în scurt timp. Acesta are o lungime de 18.5 kilometri și va avea rol de centură ocolitoare a Balșului.
Vineri, 17 Decembrie 2021 | Intern

Ministrul Transporturilor: 40 de km din Drumul Expres Craiova-Pitești, deschiși circulației în primul semestru din 2022

Potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, primii 40 de kilometri din Drumul Expres Craiova - Pitești vor fi deschiși circulației în primul semestru din 2022.
Marti, 28 Septembrie 2021 | Intern

Au fost montate grinzile principale la podul peste Olt de pe tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești

Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova - Pitești, cu o lungime de aproape 40 de kilometri, ar putea fi gata anul acesta. Tocmai au fost montate grinzile principale la podul peste Olt.
Marti, 17 August 2021 | Intern

Drumul expres Craiova-Piteşti: a fost semnat contractul pentru ultimul tronson

CNAIR şi asocierea de firme româneşti SA&PE Construct - Spedition UMB - Tehnostrade au semnat contractul pentru ultimul tronson din drumul expres Craiova-Piteşti, în lungime de 31,8 km, între Coloneşti şi Piteşti.
Joi, 20 Mai 2021 | Intern

Ministrul Transporturilor: “Finalizăm anul acesta sectorul dintre Balș și Slatina pe drumul expres Craiova-Pitești”

Ministerul Transporturilor vrea să livreze anul acesta sectorul dintre Balş şi Slatina din drumul expres Craiova-Piteşti, astfel că şoferii care vor parcurge distanţa între Piteşti şi Craiova să nu mai intre în localităţile Balş şi Slatina, a declarat ministrul Cătălin Drulă.
Luni, 03 August 2020 | Intern

Imagini cu stadiul lucrărilor la drumul expres Craiova - Pitești: pe tronsonul doi construcția a ajuns la un grad de finalizare de 20%

Autoritățile au publicat clipuri video cu stadiul lucrărilor la primele două tronsoane din cadrul drumului expres Craiova - Pitești, care ar trebui finalizate în 2022.
Vineri, 25 Octombrie 2019 | Intern

Proiecte de infrastructură propuse de noul Guvern: autostrăzile Sibiu - Pitești și Comarnic - Brașov, drumul expres Craiova - Pitești și inelul feroviar pentru București

Autostrada Comarnic - Brașov, drumul expres Craiova - Pitești și un inel feroviar în jurul Bucureștiului se numără printre proiectele de infrastructură incluse în noul program de guvernare.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Intern

Undă verde pentru drumul expres Craiova - Pitești: tronsonul de 58 de kilometri dintre Craiova și Slatina ar trebui finalizat în 3 ani

Contractele pentru primele două loturi ale drumului expres Craiova - Pitești au fost semnate în această săptămână, astfel că lucrările la tronsonul Craiova - Slatina ar trebui finalizate peste 3 ani.
Vineri, 07 Iulie 2017 | Intern

Undă verde pentru drumul expres Craiova - Pitești: lucrările vor dura cel puțin 3 ani

Drumul expres Craiova - Pitești va necesita un an pentru proiectare și alți doi ani pentru execuția lucrărilor, potrivit anunțului pentru lansarea licitației.
Luni, 19 Iunie 2017 | Intern

Primele detalii despre drumul expres Craiova - Pitești: va avea două benzi pe sens și se va circula cu maxim 130 km/h

Drumul expres Craiova - Pitești va avea o lungime de 121 de kilometri, câte două benzi pe sens, iar viteza maximă va fi similară cu cea de pe autostrăzi, de 130 km/h.

Tag-uri similare

drum expres, drum expres Craiova-Pitesti, Craiova-Pitesti
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru